180903 Linköpings Klubbdirektör Anders Mäki under SDHL:s upptaktsträff den 3 september 2018 i Stockholm. …
SHL

Klubbdirektören lämnar SHL-klubben – efter över 30 år

ANNONS

Linköpings klubbdirektör Anders Mäki lämnar klubben efter över 30 år som verksam i klubben. Det meddelade Linköping på sin hemsida idag.

Anders Mäki, som haft lite olika roller i klubben under de över 30 år som han varit i klubben, lämnar Linköping vid årsskiftet, meddelar klubben på sin hemsida.
– Det har varit fantastiska år i cluben och jag är oerhört tacksam för det jag fått uppleva i de olika roller jag haft. Nu känner jag att det är dags både för mig och för LHC att ta nästa steg och väljer därför att lämna min tjänst, säger Mäki till sajten.

”HAR BETYTT MYCKET FÖR LHC”

Den Kiruna-bördige 52-åringen kom till östgötaklubben som spelare inför säsongen 1988/89 och spelade totalt nio säsonger i LHC. Sedan 1999/00 har Mäki varit inblandad på något vis i klubben, och 2015 tog han över klubbdirektörsrollen efter Mike Helber.
– I våra diskussioner har Anders antytt att han funderat över sin roll i Cluben. Anders har betytt mycket för LHC och är en av dem som verkligen fört föreningen framåt under många år. Hans ishockeykunskap och stora nätverk har på ett framgångsrikt sätt tagit Cluben till den position vi har i dag, säger ordförande Roger Ekström till hemsidan.

Linköping meddelar samtidigt att arbetet med att hitta en ersättare till Mäki inleds omedelbart.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games