Matt Anderson är på plats i Ängelholm.
SHL

Nyförvärvet har anlänt – inte oroad över starten: ”SHL är inget sprintlopp – det är ett maraton”

ANNONS

Rögle har inlett SHL-säsongen med endast en poäng på fyra matcher. Men nyförvärvet från Skellefteå, Matt Anderson, är inte oroad.
— Jag kommer ihåg säsongsstarten vi hade i Djurgården mitt första år, den var något liknande men vi fick ihop det och gick till slutspel, säger 35-åringen till klubbens hemsida.

Det är på grund av kontraktsmässiga omständigheter som Rögles nyförvärv Matt Anderson inte funnits med laget i säsongsöppningen. Men under måndagen tränade han med laget och tanken är att han ska spela sin första match på torsdag då det vankas Skåne-derby mot Malmö.
— Jag har tränat på bra och känner mig väl förberedd. Jag ser fram emot att få börja spela och är tacksam att debuten blir hemma och mot Malmö. Det finns ingen större match, säger han till Rögles hemsida.

TRÄNAT HEMMA I USA

Matt Anderson har skött sin träning själv under sommaren där träningspassen spenderats på University of Vermont. Han har såklart inte undgått den knackiga inledningen hans nya lag har fått. Men han verkar inte vara alltför oroad.
—  Vi har väl inte fått den start vi önskat men det är ingen fara. SHL är inget sprintlopp – det är ett maraton. Jag kommer ihåg säsongsstarten vi hade i Djurgården mitt första år, den var något liknande men vi fick ihop det och gick till slutspel.

När Anderson väl sätter skenorna på en SHL-match inleder han sin fjärde säsong i ligan. Under sina två första i Djurgården blev det totalt 74 poäng. Den senaste i Skellefteå spolierades dock på grund av skada och redan i februari meddelades det att det var färdigspelat.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM