Marc-André Gragnani
Nyheter

Spelade OS för Kanada – nu flyttar han till Kina

ANNONS

Kunlun Red Star har gjort en av klubbens största värvningar i deras hittills korta historia. Stjärnbacken Marc-André Gragnani är klar för klubben.

För några år sedan var han han nära spel i HV71, och med facit i hand hade det kunnat bli en supervärvning för den svenska klubben. Marc-André Gragnani har sedan dess tagit stora kliv och blivit en av de främsta backarna inom den europeiska klubblagsishockeyn.

Men nu lämnar kanadensaren Europa, även om han blir kvar i KHL. Gragnani byter från Dinamo Minsk, där han spelat under två år, till Kunlun Red Star. Det är en riktig supervärvning från den kinesiska klubben. Gragnani har nämligen gjort 37 respektive 35 poäng de två senaste åren, vilket räckt till två fjärdeplatser i backarnas poängliga.

Gragnani har skrivit på ett ettårsavtal med Kunlun.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL