Kapten Morten Madsen i Karlskrona.
Timrå IK

Karlskronakaptenen på väg mot känslig övergång: ”Han är ett av namnen”

ANNONS

Han har spelat två säsonger i Karlskrona, båda som lagkapten. Nu är Morten Madsen aktuell för laget som skickade ned KHK i HockeyAllsvenskan – Timrå.
–  Vi för diskussioner med några och han är ett av namnen, men ingenting är klart än, säger Timrås sportchef Kent Norberg till Hockeypuls.

Timrå är på centerjakt och ett av namnen som diskuteras är Morten Madsen. 31-åringen, som spelat 311 SHL-matcher för Modo och Karlskrona, kan få ett nytt SHL-kontrakt trots att KHK åkte ut i våras.

Det skulle inte vara en helt okontroversiell övergång med tanke på att Madsen var lagkapten för Karlskrona och att Timrå var laget som spelade ner KHK i HockeyAllsvenskan.
–  Vi för diskussioner med några och han är ett av namnen, men ingenting är klart än, säger Timrås  sportchef Kent Norberg till Hockeypuls.

GILLAR TRÄNAREN

Madsen spelade under Timråtränaren Fredrik Andersson redan under tiden i Modo, vilket ytterligare talar för att den danske VM-spelaren skulle trivas bra i SHL-nykomlingen.
– han har spelat i SHL under många år och har bra storlek och hela den biten. Han har bra karaktär, är en bra kille på alla sätt och vis och skulle passa in bra. Freddan känner honom bra också sedan tiden i Modo, säger ”Nubben” Norberg.

Morten Madsen gjorde sju poäng (3+4) på 50 SHL-matcher den gångna säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
tisdag 07 maj
01:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM
lördag 11 maj
12:20 Frankrike - Kazakstan VM
12:20 Storbritannien - Kanada VM
16:20 Polen - Lettland VM
16:20 Österrike - Danmark VM
20:20 USA - Tyskland VM
20:20 Norge - Tjeckien VM