170225 Linköpings Mathis Olimb jublar efter han gjort 0-4 under ishockeymatchen i SHL mellan Färjestad och Linköping den 25 februari 2017 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN / kod FK / Cop 185 …
SHL

Blir han nästa stjärna in i Örebro?

ANNONS

Örebro är på stjärnjakt. Nu är klubben ute efter Mathis Olimb, uppger hockeynews.se.

Igår stod Örebro för Silly Seasons största bomb hittills när de gjorde klart med Aaron Palushaj på ett tvåårsavtal. Nu uppges de vara på jakt efter ännu en stjärna med starka poängsäsonger bakom sig i SHL.

Hockeynews.se uppger att Mathis Olimb är en spelare som är intressant för Örebro till kommande säsong. Olimb har tidigare sagts vara intresserad av spel i Schweiz och agenten Gunnar Svensson säger till Hockeynews att det är åt utlandet han tittar men att intresse funnits i SHL också.
– Det finns klubbar som har varit på honom där också, men där har han varit mer nyfiken på att spela i ett annat land. Jag ska inte utesluta Sverige heller, för man vet inte i slutändan, säger ”Svesse”.

JAGADE LITTLE

Olimb har gjort 228 poäng på 333 matcher i SHL, för Frölunda och Linköping. Den gångna säsongen gjorde han 34 poäng på 50 matcher i LHC:s tröja.

Tidigare har Örebro även varit på jakt efter Broc Little, man han valde i slutändan en återkomst till just Linköping.

Den här artikeln handlar om: