LAS VEGAS, NV – MAY 30: Washington Capitals Right Wing Tom Wilson (43) talks with Washington Capitals Center Lars Eller (20) and Washington Capitals Defenseman John Carlson (74) during game 2 of the Stanley Cup Final between the Washington Capitals and the Las Vegas Golden Knights on May 30, 2018 at T-Mobile Arena in Las Vegas, NV. (Photo by Chris Williams/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA MAY 30 Stanley Cup Final Game 2 – Capitals at Golden Knights PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon00718053042872 …
Washington

Dansken fick större roll när stjärnan skadades – blev avgörande: ”Vårt hemliga vapen”

Han flyttades upp i kedjehierarkin och fick spela powerplay när storstjärnan tvingades lämna. Dansken Lars Eller tackade för förtroendet och gjorde tre poäng i nattens andra Stanley Cup-final när Washington utjämnade till 1-1 i matcher.

Yevgeni Kuznetsov tvingades kliva av i den första perioden efter en tackling som tog illa på ryssen. Då fick dansken Lars Eller mer förtroende av Capitals coach Barry Trotz och när matchen summerades hade 29-åringen gjort tre poäng.

Det var Lars Eller som kvitterade i slutet av den första perioden. Sen fanns han med i förarbetet till Capitals två övriga mål i 2-3-segern.
— Han är vårt hemliga vapen, sa Alexander Ovechkin om dansken till nhl.com efter matchen.