180313 TimrŒs Jeremy Boyce-Rotevall fŒr medalj under ishockeymatchen i Hockeyallsvenska finalen match 3 mellan TimrŒ och Leksand den 13 Mars 2018 i TimrŒ. Foto: PŠr Olert / BILDBYRN / Cop 108 …
Timrå IK

Trotjänarens besked om framtiden

ANNONS

Han avslutade nyss sin nionde säsong i Timrå och det ser av allt att döma ut att bli en tionde för den nyblivna SHL-klubben.
— Inget är påskrivet men jag kommer nog spela i Timrå tror jag, säger Jeremy Boyce till Hockeypuls.

Jeremy Boyce har Huddinge som moderklubb men kom till Timrås juniororganisation för nio år sedan. Sedan 2010 har han tillhört klubbens a-lag och det ser ut att bli en fortsättning i klubben som han var med att ta tillbaka till SHL i fredags efter seger i match sju av direktkvalet mot Karlskrona.

VANN JVM-GULD

Jeremy Boyce var som junior gjuten i de yngre landslagen och spelade bland annat två raka JVM, varav han 2012 fick vara med och ta guld. Men sedan Timrås degradering från SHL 2013 har Boyce varit kvar i allsvenskan, trots intresse från annat håll.
—  Vissa gånger man varit i valet och kvalet om man ska gå någon annanstans. Men jag har har alltid känt att jag vill göra något positivt med Timrå och nu fick jag göra det, berättar snabbskrinnaren för Hockeypuls.

ÅKTE UR MED TIMRÅ

Den 24-årige stockholmaren var med om att åka ur SHL med Timrå för fem år sedan. Nu säger han att han vill vara kvar och spela i SHL återigen med klubben. KOntraktet går ut, men mycket talar för att han stannar.
— Inget är påskrivet men jag kommer nog spela i Timrå tror jag, säger han.

Den här artikeln handlar om: