Björklöven.
Nyheter

Skrev på kontrakt sent – nu blir han kvar i Björklöven två säsonger till

ANNONS

Han kom inte till Björklöven förrän 1 november. Trots att Lukas Eriksson gått poänglös från elva raka matcher i sin nya klubb har Björklöven förlängt hans kontrakt över de två närmaste säsongerna.
– Jag tycker att Lukas Ericsson är en forward som passar bra in i vårt spel, säger tränaren Joakim Fagervall om forwarden.

Han spelade SHL-hockey med Leksand i fjol. Men när Lukas Eriksson skulle hitta en ny klubbadress den här säsongen tog det tid.

Det var först i november som han slutligen blev kontrakterad av Björklöven. Där har det blivit noll poäng på elva matcher, men 29-åringen har trots det belönats med ett nytt tvåårskontrakt, skriver Björklöven i ett pressmeddelande.
– Han har gjort ett bra intryck i de matcherna han har spelat och under den tid han har varit i föreningen. Han stämmer väl överens med vår framtid, säger tränaren Joakim Fagervall.

Lukas Eriksson är fostrad i HV71, men har spelat allsvensk hockey under merparten av karriären. Totalt har det blivit 416 matcher i andraligan och 59 med HV och Leksand i SHL.
– Det känns jättekul att få fortsätta i Björklöven. Även om det har varit en lite annorlunda säsong, så har jag trivts väldigt bra här uppe sedan jag kom till laget, säger forwarden själv.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games