Drew Miller och Daniel Paille.
SHL

Värvningen spelklar – men Paille långt från spel: ”Räknar inte med honom på ett tag”

ANNONS

Jesper Boqvist säsongsdebuterar i SHL. Och Drew Miller är redo för sin debut i Brynäs. Men Daniel Paille är långt från spel efter överfallet mot Adler Mannheim.
– Jag räknar inte med Paille än på ett tag, säger Tommy Sjödin till Gefle Dagblad.

GD skriver att Jesper Boqvist inleder som trettondeforward i morgondagens viktiga form- och bottenmöte med Rögle. Boqvist har inte spelat på ungefär tre månader på grund av en handledsskada.

Däremot är Drew Miller spelklar alltså. Han kommer gå in i förstakedjan med Jesper Jensen och Kevin Clark, rapporterar tidningen. Miller, som spelat närmare 600 matcher i NHL, kom till Sverige i helgen och har tränat med Brynäs under veckan. Det har dock varit osäkert om han skulle få tillstånd av Migrationsverket att spela redan i morgon. Men så blir det alltså.

En som dock inte är nära spel är Daniel Paille. Paille ådrog sig en hjärnskakning i den redan nu klassiska och ökända åttondelsfinalen mot Adler Mannheim i Champions Hockey League. Idag var Paille på plats i Gavlerinken, men fick inga positiva besked av kroppen.
– Han skulle känna sig för lite idag. Men annars vet jag att han mest tagit promenader och sånt där. Jag räknar inte med Paille än på ett tag, säger Tommy Sjödin.

Paille tacklades som bekant fult av Thomas Larkin i skandalmatchen mot Mannheim och det är oklart om eller när han kan återvända till spel igen.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
14:20 Sverige - Tjeckien VM
18:20 Kanada - Schweiz VM
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL