Alex Lavoie. …
Timrå IK

Nyförvärvet spelklart – går in i superkedja

ANNONS

Alex Lavoie värvades till Timrå för två veckor sedan, men debuten har uteblivit. I kvällens möte med AIK gör kanadensaren sin debut. 
– Lavoie är en bra tvåvägsspelare och bra passingsspelare, säger Timrås assisterande tränare Johan Thelin till klubbens hemsida.

På grund av pappersarbete har Alex Lavoies debut inte kunnat ske ännu. Den kanadensiska forwarden värvades till Timrå i slutet av november. Men i kvällens bortamatch mot AIK gör han debut och går vad det verkar direkt in i superkedjan med Jonathan Dahlén och supertalangen Jacob Olofsson.
– Lavoie är en bra tvåvägsspelare och bra passingsspelare. Han har bra känsla och spelsinne, han hittar de här lite tuffare och svårare passningarna, säger assisterande tränaren Johan Thelin.

GJORDE ÖVER EN POÄNG PER MATCH I FJOL

24-åringen spenderade fjolårssäsongen i BIK Karlskoga och stod för hela 52 poäng på 51 grundseriematcher. Den här säsongen inleddes i finska KalPa där han gjorde sex (3+3) poäng på 16 matcher innan han blev klar för Timrå. I övrigt saknar serieledande Timrå fortfarande Tobias Liljendahl och Johan Persson.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM