Stanley Cup, Jeff Carter …
Nyheter

Dubble Stanley Cup-mästaren skuren av skridsko – blir borta på obestämd tid

ANNONS

Los Angeles Kings forward Jeff Carter kommer att bli borta från spel under de kommande veckorna. 32-åringen utgick under onsdagens match mot Montreal Canadiens på grund av en underkroppsskada. Enligt Bob McKenzie träffades anfallarens vänstra ben av en skridskoskena.

I 5-1-vinsten mot Canadiens var olyckan framme för Jeff Carter, som hittills har stått för tre assist på sex spelade matcher. Det var under matchens första period som Carter tacklades in i sargen av försvararen Jeff Petry. Enligt uppgifter ska Carter ha träffats av Petrys skridskoskena i samband med tacklingen.

Nu står det klart att 32-åringen, som vunnit Stanley Cup vid två tillfällen, kommer att bli borta från spel de kommande veckorna. Någon tydlig tidsram gällande comeback finns inte i dagsläget – men enligt Bob McKenzie rör det sig om flera veckor innan han kan vara tillbaka i matchformen igen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL