EXPERTERNA TYCKER TILL. Sex experter ger sin syn på Hockeyallsvenskan.
Västerviks IK

De är Hockeyallsvenskans största profiler – sex experter ger sin syn på stjärnorna

I kväll inleds Hockeyallsvenskan med tre matcher. Hockeysverige.ses reporter Ronnie Rönnkvist passade på att fråga sex massmediala profiler om deras favoritspelare i ligan inför första nedsläpp.

Hockeyallsvenskan drar igång där seriefavoriter tycks vara Leksand, Modo och AIK. Även Panterns och BIK Karlskoga tros av många tillhöra toppen av tabellen. Men vilka kommer vara spelarna som kommer att sticka ut lite extra? Vi bad sex hockeyprofiler, Mike Helber, Fredrik Warg, Johan ”MrMadhawk” Svensson, Harald Lückner, Dusan Umicevic och Mikael Mjörnberg säga sitt i den frågan och vilka som kommer varit ligans bästa spelare när den summeras i mars nästa år.

Harald Lückner, C More

Bästa målvakt: Tex Williamsson, Leksand
– Jag tycker att han hade en stark utveckling förra säsongen och spelar i ett bättre lag den här säsongen. Han kommer då också få den hjälps som krävs. Det är också därför jag har Leksand som favoriter också.

Bästa back: Fredrik Lindgren, Leksand
– Det kommer alltid fram nya bra backar, men Fredrik Lindgren är rankad som en av dom bästa. Han har också det som jag tycker många andra backar saknar, det vill säga skridskoåkningen och farten. Att komma ner till Hockeyallsvenskan och inte ha det då är man körd eftersom det går minst lika fort i den serien som i SHL.

Bästa forward: Mattias Ritola, Leksand
– Vi hade Jonathan Dahlén och Elias Pettersson som kom upp förra säsongen. Vi får se vem som kommer nu. Det finns (Nils) Höglander i AIK som gjort det väldigt bra, men jag tror att många hoppas och tror att Mattias Ritola ska motsvara förväntningarna. Det är en kille som spelat i högre ligor och till och med i landslaget och VM.

Bästa coach: Magnus Sundqvist, Tingsryd
– Jag tror han kommer bli nästa SHL-coach.

Årets överraskning: Lukas Wernblom, Modo & Filip Hållander, Timrå
– Det är snudd på omöjligt att sia om. Det är drömmarnas liga och det är så underbart då det kommer fram spelare som man aldrig har hört talas om och som tar jättekliv. Jag är intresserad av spelare som (Lukas) Wernblom, (Filip) Hållander och så vidare. Det ska bli spännande att se om dom är mogna.

Mike Helber, C More

Bästa målvakt: Tex Williamsson, Leksand
– Han var ruskigt bra förra säsongen och kommer ha ett bra försvar framför sig.

Bästa back: Anders Grönlund, Pantern
– En allround back som kommer spela mycket powerplay den här säsongen. Jag tror han kommer utvecklas mer än exempelvis Fredrik Lindgren.

Bästa forward: Oskar Lang, Leksand
– Han gav huvudvärk för alla SHL-backar förra säsongen och han kommer bli ännu värre för backarna i Hockeyallsvenskan. Han är snabb, kvick, väger bara 69 kilo och är knappt 1.70 lång, men han är modern i skridskoåkningen och fantastiskt kul att titta på. Jag tror att han är Leksands viktigaste spelare efter Tex Williamsson.

Bästa coach: Magnus Sundqvist, Tingsryd
– Han har lyckats med ett lag som ingen vill vara i enligt spelarna. Han har fått till en sammanhållning och gör dessutom ett jättejobb med sin scouting inför säsongen. För mig är det nästan lika viktig som allting annat. Magnus lägger oerhört mycket tid på att hitta rätt rå-material.

Årets överraskning: Martin Fehérváry, Oskarshamn
– Han är bara 17 år och kommer bli riktigt, riktigt bra även om han inte kommer bli bästa back i ligan redan den här säsongen.

Mikael Mjörnberg, hockeysverige.se

Bästa målvakt: Niklas Rubin, Tingsryd
– Han visade redan förra säsongen att han kunde kliva fram och bära ett lag som egentligen inte var ett topplag. Den stabilaste målvakten helt enkelt.

Bästa back: Fredrik Lindgren, Leksand
– Det har funkat i Leksand förr med ”gubb-fan” bak i försvaret. Jag tänker då på (Mattias) Timander och (Jonas) Frögren. Lindgren kommer att bli superviktig för Leksand.

Bästa forward: Éric Castonguay, AIK
– Om han håller sig hel vill säga. Han har redan varit i Hockeyallsvenskan och är en grymt stark offensiv kraft.

Bästa coach: Tomas Mitell, AIK
– Han hade spelat på en högre nivå som spelare om han hade velat. En intressant tränare som känns som lite nytt och fräscht i den här ligan. Det har visat sig vara bra förr, inte minst med Tobias Thermell i Karlskoga.

Årets överraskning: Arvid Ljung, Almtuna
– Hockeyettans bästa målvakt förra säsongen. Nu tror ingen på honom eftersom han kommer från ettan, men han kommer att spika igen.

Johan Svensson, Kvällsposten

Bästa målvakt: Tex Williamsson, Leksand
– Jag såg honom mycket förra säsongen, begåvad, en ödmjuk kille som vill bli bättre och fattar vad som krävs.

Bästa back: Fredrik Lindgren, Leksand & Patrik Parkkonen, Karlskoga
– Det lättaste att säga Fredrik Lindgren, men jag tror att Parkkonen i Karlskoga också kommer vara bra. Jag tror ändå inte att det är någon som kommer sticka ut brutalt mycket.

Bästa forward: David Åslin, Leksand
– Jag tror han kan vara riktigt, riktigt bra då han får spela en lite större roll i Hockeyallsvenskan igen och får leka lite mer. Jag är extremt nyfiken att se vad David Åslin kan gå för. Han smyger lite under radarn, men jag tror mycket på honom.

Bästa coach: Magnus Sundqvist, Tingsryd & Hans Särkijärvi, Modo
– Jag gillar det Magnus Sundqvist gör för Tingsryd. Det är ett konsekvent arbete samtidigt som spelarna verkar gilla honom. Utöver honom säger jag ”Säcken” (Hans Särkijärvi). Det ska bli intressant att se vad han går för. I och med han har jobbat med domare förra säsongen så har han lovat att lugna ner sig lite. ”Säcken” är en fem-getings tränare.

Årets överraskning: Joakim Thelin, AIK
– Jag tror att Jocke Thelin kommer vara extremt mycket bättre i en större roll och jag tror att han kan få ett riktigt genombrott.

Fredrik Warg, C More

Bästa målvakt: Tex Williamsson, Leksand
– Det är svårt att blunda för Tex. Han har alla möjligheter att bli årets bästa målvakt i Hockeyallsvenskan

Bästa back: Sebastian Walfridsson, Modo
– Av det jag har sett på försäsongen så tror jag att Walfridsson i Modo kommer få ett genombrott. En ung kille (18 år) som jag tror mycket på.

Bästa forward: Éric Castonguay, AIK
– Om han får vara hel blir han nyttig för AIK. Han har ett spel i sig som är ganska svenskt. Jag tror att det var nyttigt för honom att testa på SHL och komma tillbaka så han vet vad han måste förbättra för att komma dit igen. En gammal klassik center som är duktig både offensivt och defensivt.

Bästa coach: Joakim Fagervall, Björklöven
– Jag tror Björklöven kommer ta stora steg uppåt. Jag säger inte att dom kommer bli topp, topp, men jag tror att han kan lyfta upp laget till någonstans i mitten.

Årets överraskning: Filip Hållander, Timrå
– Av det jag har sett från honom på försäsongen har varit bra. Han styrka är skridskoåkningen. För att vara så pass ung är han snabb i tänkandet ute på isen. Det märks att han har koll på grejerna där ute.

Dusan Umicevic, SVT

Bästa målvakt: Tex Williamsson, Leksand
– En relativt ung kille (26 år) som har en uppsida samtidigt som han kommer ha ett väldigt bra försvar och i stort ett väldigt starkt lag framför sig. Det kommer bidra till en bra statistik. Sedan är hans utmaning att visa att han är en målvakt som kan ta upp Leksand.

Bästa back: Fredrik Lindgren, Leksand
– Många tänker säkert (Nicklas) Grossmann och han är den överlägset bästa värvningen sett till meriterna. Det är ändå frågetecken på hans skridskoåkning. Kopplingen till Lindgren är given. Hans skridskoåkning håller fortfarande absolut högsta klass. Med hans rutin kommer han betyda precis lika mycket som Mattias Timander gjorde under sin i Leksand.

Bästa forward: Mattias Ritola, Leksand
– Utan minsta tvekan. Han har den överlägset bästa potentialen i ligan och är säkerligen revanschsugen. När han kom in under förra säsongen från Fribourg så var han en stor besvikelse. Nu kommer han få spela med bra spelare eftersom det finns några att välja på i Leksand. Dessutom kommer han få mängder av is-tid i powerplay. Det är trots allt en spelare som för två säsonger sedan var med i VM.

Bästa coach: Tomas Mitell, AIK
– En ung tränare som säkert lärt mycket från tiden med (Jeremy) Colliton i Mora. Nu får han implementera sina idéer med det han lärt sig av Colliton i en stark organisation med (Anders) Gozzi i spetsen. Dessutom har han ett ganska bra material.

Årets överraskning: Lukas Wernblom, Modo
– Han väljer jag med hjärtat eftersom jag hoppas att en sådan kille kan få en del utrymme i Modo. Jag såg honom i TV-pucken då han blev MVP och han har verkligen jättefina verktyg i sin låda.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 24 mars
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Luleå SHL
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
15:15 Örebro - Timrå SHL
16:00 KalPa - Pelicans Liiga
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
15:00 Luleå - Växjö SHL
15:00 Rögle - Skellefteå SHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
18:30 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
15:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
01:30 Toronto Maple Leafs - Florida Panthers NHL
01:30 Washington Capitals - New York Islanders NHL
torsdag 30 mars
04:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten