170912 Ršgles mŒlvakt Ville Kolppanen under vŠrmningen innan trŠningsmatchen i ishockey mellan Karlskrona och Ršgle den 12 september 2017 i Mšrrum. Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRN / Cop 214 …
SHL

Målvakten sjuk – riskerar missa superpremiären

ANNONS

Ifjol drabbades de av mängder med skador på nyckelspelare. Något som säkert bidrog till att de vara tvungna att kvala sig kvar. Inför lördagens derbypremiär mot Malmö riskerar nu Rögles nye målvakt Ville Kolppanen att missa matchen.

Det är laddat för superpremiär i Skåne när Malmö tar emot Rögle på lördag. Bortalaget hade rejäla problem med skador och sjukfrånvaro på nyckelspelare förra säsongen och tränaren Anders Eldebrink lär hoppas att det inte upprepar sig denna säsong. Negativt för Rögle är därför att den nye målvakten Ville Kolppanen riskerar att missa premiären. Han har nämligen blivit sjuk.
— Vi är inte hundra på hur det blir med Kolppanen, vi får se i morgon. Oavsett vilket har vi stort förtroende för Emil (Kruse), han har varit bra hittills, säger tränaren till Helsingborgs Dagblad.

Den 25-årige finske målvakten kommer närmast från spel i KHL i tre säsonger för Neftekhimik Nizhnekamsk.

Den här artikeln handlar om: