Travis Zajac.
Nyheter

Slet sönder bröstmuskeln under sommarträningen – blir borta i upp till ett halvår

ANNONS

Det blir av allt att döma ingen mer hockey under 2017 för New Jersey Devils veterancenter Travis Zajac. I går kväll kom beskedet att han opererats för en trasig bröstmuskel och att han kommer att vara borta i upp till ett halvår.

Han har gjort elva NHL-säsonger med New Jersey Devils och ska gå in i sin tolfte. Men Travis Zajac får ha tålamod innan han återvänder till isen. I går opererades han för en avsliten bröstmuskel och enligt klubbens läkare kommer det att innebär fyra till sex månaders vila och rehab innan han kan spela hockey igen.

Enligt Devils general manager Ray Shero ska 32-åringen ha ådragit sig skadan under ett träningspass förra veckan. I värsta fall kan Zajac bli borta till februari.

Travis Zajac har spelat samtliga 779 NHL-matcher med New Jersey Devils under karriären. Han kommer från en säsong där han med sina 14 mål och 45 poäng var trea i den interna poängligan efter Kyle Palmieri och Taylor Hall, som gjorde 53 poäng vardera.

Den här artikeln handlar om: