Bob Wolff.
Nyheter

Legendarisk kommentator har gått ur tiden: ”Hans arv kommer leva för evigt”

ANNONS

Under sex decennier kommenterade han amerikansk sportidrott. Bland annat blev han känd för sina många, många år som New York Rangers kommentator på MSG Networks. Nu har Bob Wolff gått ur tiden, 96 år gammal.

Rangers släpper, tillsammans med The Madison Square Garden Company och MSG Networks, ett pressmeddelande där de uttrycker sin sorg över Wolffs bortgång.
”Bob Wolff var inte bara en av de mest inflytelserika personligheterna inom amerikansk sport-TV, han var en del av stommen i Madison Square Garden, New York Knicks och New York Rangers i mer än sex decennier. Hans anda kommer finnas kvar i de hundratals kommentatorer han var mentor till och de miljoner fans han berörde. Hans arv kommer leva för evigt”.

Bob Wolff är en av få kommentatorer i historien som kommenterat samtliga fyra stora sportligor i Nordamerika, det vill säga NHL, NFL, NBA och MLB, samt fotboll.

Den här artikeln handlar om: