Efter tre år lämnar Ryan Miller Vancouver.
Vancouver

Målvaktens avsked från Vancouver – bjuder på sång

ANNONS

Ryan Miller är efter tre år med Vancouver klar för Anaheim. På sitt egna sätt tar målvakten farväl och tackar för sin tid i klubben. Sonen i familjen sjunger helt enkelt Kanadas nationalsång, rapporterar thescore.com

Efter tre år i Vancouver lämnar målvakten Ryan Miller klubben. 36-åringen spelar nästa säsong i Anaheim Ducks. På Twitter tar han farväl av sin gamla klubb och tackar för tiden på sitt helt egna sätt. Ryan Millers son framför helt enkelt Kanadas nationalsång.

Ryan Miller gör tydligt klart att han inte kommer att glömma Vancouver. Det lär heller inte hans son Bodhi göra.
– Jag vill tacka Vancouvers organisation och fans för underbara minnen. Bodhi’s hemstad kommer alltid att vara en del av oss, skriver målvakten. 

I Vancouver finns nästa säsong ett helsvenskt målvaktspar. Jacob Markström spelar i klubben sedan tidigare och nu får han sällskap av landsmannen Anders Nilsson, senaste i Buffalo. Kanske kan vi få höra den svenska nationalsången från någon av målvakterna.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL