Kris Versteeg flyttar till Ryssland.
Nyheter

Klubben kan tänka sig att behålla dubble mästaren – många på jakt efter hans signatur

ANNONS

Under sin spelarkarriär har Kris Versteeg vunnit Stanley Cup vid två tillfällen tillsammans med Chicago Blackhawks. Nu befinner sig dock den 31-årige forwarden i Calgary Flames organisation. Och klubben har visat intresse – enligt uppgifter – för att behålla anfallaren som gjorde 37 poäng på 69 spelade matcher den här säsongen. Men det lär inte bli det enklaste.

Enligt TSN:s Darren Dreger är det flera lag som har gett sig in i jakten på Versteeg i hopp om att få en chans att knyta till sig anfallaren. Totalt har Flames-spelaren gjort 619 NHL-matcher under sin karriär och haft ett poängsnitt på 0,57.

Att det kan bli en flytt till en ny klubb är knappast uteslutet. Versteeg har varit runt i flera organisationer under sin karriär och är van vid att byta klubb med kort varsel. Han har sedan innan representerat – utöver Chicago Blackhawks – Florida Panthers, Toronto Maple Leafs, Carolina Hurricanes, Philadelphia Flyers samt Los Angeles Kings.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL