EN MAGISK SÄSONG. Joel Eriksson Ek prisas med Elite Prospects Award för sitt spel säsongen 2016/17.
VM 2017

Han är årets vinnare av Elite Prospects Award: ”Visar att jag gjort något bra”

ANNONS

Han upplevde en säsong som varit få andra svenska juniorer i hockeyhistorien förunnad. För det får Joel Eriksson EK 2017 års Elite Prospects Awards som SHL:s främsta junior.
– Det visar på att jag har gjort något bra och är på rätt väg, säger den stolte vinnaren till hockeysverige.se.

KARLSTAD (HOCKEYSVERIGE.SE)
”Med ett imponerande moget spel och en smittsam inställning har Joel Eriksson Ek gjort en säsong som få andra juniorer i den svenska hockeyhistorien kan skryta med. NHL-debut, SHL-spel, JVM-kapten och slutligen ett VM-guld. Allt i en osannolik mix. Trots att säsongen var lång och innehöll en hel del resande fram och tillbaka över Atlanten höll 20-åringen en enastående hög nivå i sitt spel. Därför är han en given mottagare av Elite Prospects Award 2017.”

Med den motiveringen blir Färjestads forward Joel Eriksson Ek den femte vinnaren av Elite Prospects Award, Priset som går till den bästa junioren i SHL. Bakom priset står redaktionen på hockeysverige.se samt elitprospects.coms grundare Johan Nilsson. Tidigare har William Karlsson (2013), Alexander Wennberg (2014), Axel Holmström (2015) och Gustav Forsling (2016) tagit emot utmärkelsen.

Hockeysverige.se begav sig till Löfbergs Arena i Karlstad för att dela ut priset till den värdiga vinnaren.
– Klart att det ärofyllt att få det här priset. Det visar på att jag har gjort något bra och är på rätt väg även om jag har oerhört mycket kvar att se och lära. Jag ser och lär från dom äldre varje dag och självklart är det, som jag sa, ärofyllt att få ett sådant här pris, säger Joel Eriksson Ek med ett leende då vi slår oss ner i Håkan Loobs gamla arbetsrum i Löfbergs Arena efter att han fått ta emot priset som Edvardssons i Bredbyn AB har hjälpt till att ta fram.


Joel Eriksson Ek och hockeysverige.ses Ronnie Rönnkvist. Foto: hockeysverige.se

ERIKSSON EK: ”ASPLUND OCH GRUNDSTRÖM VÄRDIGA VINNARE”

När vi frågar den nyblivne världsmästaren vem han skulle ha gett priset till om han själv skulle fått välja konstaterar han att svensk hockey på juniorsidan är väldigt stark.
– Jag skulle nog ha valt… Det finns så väldigt många bra juniorer. Carl Grundström är oerhört skicklig och hade, av det jag såg, en bra start på SHL. Här i Färjestad har vi bland andra Rasmus Asplund som är oerhört duktig. Han kanske inte är den som syns mest men är oerhört skicklig i smådetaljerna. När man spelar med honom ser man hur skicklig han är och hur han gör sina medspelare bättre.

Vem tror du blir nästa spelare från Färjestad att få det här priset?
– Det finns många bra juniorer på gång här och det här hårt jobb som krävs för att ta sig uppåt.
– Oscar Bäck och Carl Jakobsson är sådana spelare som har stora talanger och förhoppningsvis kan ta vara på den.

Din bror, målvakten Olle Eriksson Ek, vad tror du om hans chanser att en dag ta hem priset?
– Han har chans, men det gäller att jobba hårt. Det måste du göra varje dag om du vill ha ett sådant här pris. Hockeyn är så pass jämn så det gäller att vilja ha det. Den som vill ha det mest är, tror jag, den som kommer att ta sig längst också.
– Självklart måste du även ha lite tur på vägen med allt vad det kan handla om, sjukdomar, skador och så vidare.

”DET ÄR TROTS ALLT EN LAGSPORT”

Det här med individuella priser är inte det Joel Eriksson Ek värderar högst även om han givetvis uppskattar dem.
– Mina egna priser lägger jag inte någon större vikt vid. Det är trots allt en lagsport vi håller på med och kan jag se VM-guldet vi vann i våras som en utmärkelse så skulle jag välja det.
– Klart att det ändå är jättekul att få priser eftersom det visar att jag uppskattas. Jag tror att alla mår bra av att uppskattas.

Joel Eriksson Ek var yngst i den svenska VM-truppen som vann guldet i Tyskland under maj månad och den resan han fick vara med om där kommer han sent att glömma.
– Jag tycker att det kändes bra redan från början och alla var där för samma mål. Det var ingen som åkte dit bara för att åka dit.
– Vi hade tydligt uppsatta roller och sådana grejer, vilket också var anledningen till att vi lyckades vinna. Alla kändes fokuserade och när vi väl kom dit var känslan ännu bättre.

Och sedan får ni ta emot folkets hyllningar på Sergels Torg…
– Det är sådant man drömmer om från det man var liten, att få gå upp så där och bli hyllad av svenska folket. Klart att man då blir varm i hjärtat. Det visade att det inte bara var vårt guld utan hela Sveriges guld.

Går det att klä ord på en sådan känsla?
– Nej, jag tror inte det. Du måste nog uppleva det själv för att känna den känslan. Du blir varm inombords och ryser en del.
– Som jag sa är det något drömmer om som lite att få vara med om, att vinna något stort och blir hyllad så där. Jag vill absolut uppleva det igen, säger Eriksson Ek med ett leende.

Det har varit väldigt mycket media kring Joel Eriksson Ek senaste säsongen i och med hans framgångar. Men det är inget som han själv så här långt har upplevt som något negativt.
– Jag försöker bara koppla bort i princip allt sådant. Det har varit många svängar den här säsongen, men jag försöker leva i dagen och ta allt som det kommer och jag försökte bli ett bättre jag för var dag som gick.
– Det kan svänga fort vilket jag fick lära mig genom allt från visumstrul, åka till AHL och sedan till NHL, tillbaka hit, JVM, hem till Sverige och sedan över igen. Då insåg jag att det jag inte kan påverka måste jag skita i. Det gällde för mig att bara försöka spela hockey och framförallt göra det där man vill att jag ska spela hockey.

Följer du det som skrivs om dig i media?
– Nej, inte särskilt mycket under säsongen. Klart att det ska ställas krav på mig och ställs också krav men den som har högst krav på mig själv är nog jag.
– Jag brukar inte se vad andra tycker och tänker om mig i media. Dom får gärna tycka och tänka, men jag tar inte åt mig av det.


Några av Joel Eriksson Eks alla tröjor under säsongen. Foto: Bildbyrån & All Over Press

”I USA LYFTER MAN HELLRE FRAM DET SOM VARIT BRA”

Just media-biten är annars något Joel Eriksson Ek tycker skiljer sig en lite grann mellan USA och Sverige.
– Det känns som att viss media i Sverige försöker leta lite det negativa före det positiva. När det gäller den biten tycker jag att det är lite annorlunda borta i USA. Där lyfter man hellre fram det som varit bra i stället för det som varit dåligt. Annars tycker jag inte att det är en så jättestor skillnad.

Pappa Clas Eriksson har också varit en framgångsrik hockeyspelare, har du haft nytta av det när det gäller att just tackla den mediala biten inom hockeyn?
– Jag har oerhört mycket att tacka både mamma (Anna) och pappa för. Dom har alltid ställt upp för mig, stöttat mig i mina val och aldrig tvingat mig till att göra någonting. Jag har alltid fått välja själv vad och när jag vill göra någonting.
– Sedan har jag sett när pappa spelade hur han reagerade och agerade på olika saker. Vad han gjorde innan matcher, hur mycket han lade ner på sin träning och vilken tid hockeyn tog. Men även hur han hanterade allt runt omkring med media och allt sådant, hur han agerade där. Klart att jag har lärt mig en del av honom på så vis.

Är det skönt att ha pappa som ett bollplank med tanke på den erfarenhet han har?– Ja, absolut. Det är jätteskönt att ha honom där och kunna ställa frågor till om det är något jag funderar över eller behöver råd och tips om.

Hur kommer sommaren se ut för dig?
– Jag har precis börjat träna nu och det kommer också att bli mestadels träning. Det kanske blir någon liten semester senare i sommar, men just nu blir det att försöka trappa upp träningen här. Sedan får jag ta det lite som det kommer. Jag har trots allt spelat hockey runt elva månader så det gäller för mig att få ordning på kroppen och bygga upp den igen.

Var kommer du ställa ditt pris Elite Prospects Award som ett bevis på att du är SHL:s bästa junior?
– Det var jag faktiskt inte ännu, men det blir hemma på en hylla skulle jag tro, avslutar Minnesota-forwarden med ett stort leende.

FOTNOT: Tack till Edvarssons i Bredbyn AB för att ha tagit fram priset som Joel Eriksson Ek tagit emot.

FAKTA: JOEL ERIKSSON EKS ENASTÅENDE 2016/17

18 oktober, 2016: Mål i AHL-debuten för Iowa Wild mot Grands Rapids Griffins
22 oktober: 2016: Mål i NHL-debuten mot New Jersey Devils
22 november, 2016: Mål för Färjestad i SHL-comebacken mot Skellefteå
26 december, 2016: Mål och assist i JVM-premiären mot Danmark
11-24 mars, 2017: Sex poäng på sju matcher i SM-slutspelet med FBK
30 mars, 2017: Mål i NHL-comebacken mot Ottawa Senators
12 april, 2017: Debut i Stanley Cup-slutspelet mot St. Louis Blues
5 maj, 2017: VM-debuterar med Tre Kronor mot Ryssland
21 maj, 2017: Vinner VM-guld med Tre Kronor

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 30 mars
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL
17:30 Pelicans - Ilves Liiga
17:30 Helsingfors IFK - Tappara Liiga
19:00 Växjö - Frölunda SHL
20:00 Servette - Zug National League
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
15:15 Skellefteå - Örebro SHL
16:00 Helsingfors IFK - Tappara Liiga
16:00 Pelicans - Ilves Liiga
18:30 Modo - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - New York Islanders NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes NHL
01:00 Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Florida Panthers NHL
söndag 02 april
02:00 Chicago Blackhawks - New Jersey Devils NHL
03:00 Colorado Avalanche - Dallas Stars NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Minnesota Wild NHL
04:00 Seattle Kraken - Los Angeles Kings NHL
04:00 Arizona Coyotes - San Jose Sharks NHL
04:00 Edmonton Oilers - Anaheim Ducks NHL
15:00 Frölunda - Växjö SHL
18:30 Björklöven - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
21:30 St Louis Blues - Boston Bruins NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
00:00 Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings NHL
01:00 Winnipeg Jets - New Jersey Devils NHL
måndag 03 april
02:00 Vancouver Canucks - Los Angeles Kings NHL
02:00 Calgary Flames - Anaheim Ducks NHL
19:00 Örebro - Skellefteå SHL
19:00 Modo - Mora Hockeyallsvenskan
20:00 Biel - Zürich National League
tisdag 04 april
02:00 Minnesota Wild - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Dallas Stars - Nashville Predators NHL
04:00 Seattle Kraken - Arizona Coyotes NHL
19:00 Björklöven - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Frölunda SHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Florida Panthers - Buffalo Sabres NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Ottawa Senators NHL
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins NHL
onsdag 05 april
02:00 St Louis Blues - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vancouver Canucks - Seattle Kraken NHL
04:03 San Jose Sharks - Colorado Avalanche NHL
04:03 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
17:30 Tappara - Helsingfors IFK Liiga
19:00 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Skellefteå - Örebro SHL
20:00 Zürich - Biel National League
01:30 New York Rangers - Tampa Bay Lightning NHL
01:30 Winnipeg Jets - Calgary Flames NHL
torsdag 06 april
04:00 Anaheim Ducks - Edmonton Oilers NHL
17:00 Tyskland - Sverige VM Damer
17:30 Ilves - Pelicans Liiga
19:00 Djurgården - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Frölunda - Växjö SHL
01:00 Florida Panthers - Ottawa Senators NHL
01:00 Montreal Canadiens - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Detroit Red Wings - Buffalo Sabres NHL
01:30 New York Islanders - Tampa Bay Lightning NHL
fredag 07 april
02:00 Nashville Predators - Carolina Hurricanes NHL
02:00 St Louis Blues - New York Rangers NHL
02:30 Dallas Stars - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks NHL
04:30 Seattle Kraken - Arizona Coyotes NHL
04:30 San Jose Sharks - Colorado Avalanche NHL
16:00 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
16:00 Tappara - Helsingfors IFK Liiga
19:30 Örebro - Skellefteå SHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten