Dylan Reese.
SHL

Backkuggen stannar kvar i SHL

ANNONS

Dylan Reese återvänder till HV71 för ytterligare en säsong efter sin lyckosamma första säsong i klubben och SHL, som avslutades med ett SM-guld.
– Jag är oerhört glad över att komma tillbaka till HV71 och Jönköping. HV71 är en förstklassig organisation med fantastiska fans och jag ser fram emot att försöka vinna ett nytt guld till staden och laget, säger Dylan Reese i ett pressmeddelande.

32-åringen kom till klubben från AHL där han hade en skadefylld säsong bakom sig. I HV71 hade han ryggproblem som höll honom borta under en större del av grundserien. Han spelade bara 24 matcher, men sköt två mål och tio assist på dessa. I slutspelet var han en av nyckelpjäserna i försvaret och hade nio assist på 16 matcher.
– Dylan är en väldigt skicklig back som betydde mycket för oss förra säsongen, inte minst i det offensiva spelet. Vi är glad för att Dylan är en HV-spelare även nästa säsong, säger sportchefen Johan Hult.

Till kommande säsong försvinner Mikko Lehtonen, Niklas Hansson, Andreas Borgman och Adam Almqvist från HV71:s backbesättning. Hittills har man bara gjort klart med Alexander Ytterell som ett nytillskott.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games