150313 Bjšrklšvens mŒlvakt Kevin Lindskoug under ishockeymatchen i kvalet till SHL mellan Ršgle och Bjšrklšven den 13 mars 2015 i €ngelholm. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN / kod PA / 91085 …
Nyheter

Svenske målvakten byter Vitryssland mot Danmark

ANNONS

Efter tre bra säsonger i Hockeyallsvenskan med Rögle och Björklöven flyttade Kevin Lindskoug till Vitryssland inför den gångna säsongen. Där blev det ytterligare en stabil säsong och hans lag blev till slut utslaget i semifinalen. Men det blir bara en säsong för Lindskoug i Vitryssland för nu flyttar han närmare hem. I dag presenterades han för den danska klubben Rungsted.
— Jag är helt säker på att vi i Kevin har fått en stabil sista utpost för kommande säsong. Från min tid i Rögle känner jag Kevin som en riktigt duktig och seriös idrottsman. Jag är säker på att han blir en topp målvakt i den här ligan, säger Rungsteds tränare Peter Johansson till klubbens hemsida.

Under sina tre säsonger i Hockeyallsvenskan blev det 118 matcher för Kevin Lindskoug som har haft en räddningsprocent på drygt 92 % på dessa matcher. Säsongen 2013/2014 var Lindskoug också med och sånär spelade upp Rögle i SHL via kvalserien.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL