Luleå …
SDHL 1

Elin Johansson blir kvar i Luleå ytterligare två år

ANNONS

För drygt två veckor sedan meddelade lagkaptenen Emma Eliasson att han slutar med hockey. Sedan dess har det inte hänt så mycket i den storsatsande klubben Luleå, som den här säsongen missade final. I dag händer det i alla fall saker kring Luleå för i dag presenterar klubben en förlängning. Spelaren i fråga är Elin Johansson som kom till Luleå inför den gångna säsongen.
— Elin Johansson hade en bra avslutning på den förra säsongen. Det var en omställning för henne att komma hit som hon växte in i mer och mer. Det skall därför bli spännande att se hennes vidare utveckling tillsammans med oss i Luleå Hockey/MSSK. Elin är verkligen en spelare som man älskar att ha i sitt lag men som är riktigt obekväm för motståndarna med sitt hårda jobb, säger tränaren och sportchefen Fredrik Glader till klubbens hemsida.

Elin Johansson är ursprungligen från Hudiksvall men som 15-åring spelade hon i SDHL med Modo där det blev tre säsonger. Efter det var hon en sväng i USA innan hon kom till Luleå inför den gångna säsongen.
— Det känns bra att få vara kvar och spela här uppe med LHF/MSSK. Jag har trivts himla bra under året så det var inte så mycket att fundera på, vi har en bra grupp, bra tränare och en härlig organisation, så det känns bra för framtiden. Till nästa säsong siktar jag förutom på att bli bättre på hockeyn även på att ta lite mera ansvar och en större plats i gruppen för att därigenom bidra till att laget skall kunna nå ett bättre slutresultat än förra säsongen, säger Johansson själv.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 29 april
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games