Sam Marklund
Nyheter

Modo värvar forward från SHL: ”Egenskaper vi behöver”

ANNONS

Efter en misslyckad säsong har Modo jobbat hårt med truppen inför kommande säsong. Man har plockat in en ny tränare, ny sportchef och även en del nya spelare. I dag presenterar klubben sitt sjätte nyförvärv. Det handlar om forwarden Sam Marklund från Skellefteå.
— Marklund är en spelare vars egenskaper vi behöver då han går rakt på mål och tycker om att befinna sig i området framför kassen. Det känns väldigt bra att få in honom i truppen, säger Modo:s sportchef Micke Sundlöv.

Sam Marklund har haft svårt att prestera i SHL och under sin tre säsonger med spel i ligan har han bara gjort 34 matcher. Nu hoppas han få ut mer av sitt spel genom att gå ner en serie.
— Jag hade en mer tillbakadragen roll i SHL men vill ta större ansvar genom att jobba hårt och spela mitt offensiva spel. Det jag kan tillföra är att böka och stöka framför mål, vara jobbig att möta och spela lite grinigt där jag alltid ger allt för att vinna varje match. Jag tycker att MODO Hockey har ett intressant lag och det ska verkligen bli kul att ansluta så fort som möjligt, säger han själv.

Den här artikeln handlar om: