160218 Modos VD Charlotte Gustavsson under ishockeymatchen i SHL mellan Modo och FŠrjestad den 18 Februari 2016 i …rnskšldsvik …
SHL

Ny klubbdirektör presenterad av Karlskrona: ”Riktigt taggad”

ANNONS

I slutet av april gick kontraktet för den dåvarande klubbdirektören Rolf Lindberg ut. Sedan tidigare var det känt att det inte skulle bli någon förlängning av kontraktet. Karlskrona fick istället ge sig ut på jakt efter en ny klubbchef.
— Vi vill rekrytera någon med stort fokus på tillväxt- och marknadsfrågor. Rolf står till vårt förfogande tills någon ny är på plats. Vi har hjälp av en partner för rekrytering, sa KHK:s ordförande Tobias Larsson till BLT för drygt en och en halvmånad sedan.

Under gårdagen skickades det ut ett pressmeddelande om att KHK skulle presentera organisationsförändring i dag. På en presskonferens meddelades det att Charlotte Gustavsson är den som tar över som ny klubbdirektör i Karlskrona.
— Det känns jättekul. Styrelsen och jag har ju haft kontakt en tid men när det väl smällde till så gick det fort. Nu är jag här och jag är så taggad, säger Charlotte Gustavsson själv till klubbens hemsida.

Charlotte Gustavsson var tidigare vd för Modo. En position hon lämnade efter säsongen 2015/2016 då hon kände att hon gjort sitt i klubben. Efter ett år uppehåll är hon nu alltså tillbaka i en ledande position inom ishockeyn.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games