Christopher Fish.
Västerviks IK

Lämnar ett VIK för ett annat

ANNONS

Efter succésäsongen som gått har Västervik ett hårt arbete framför sig för att få uppleva samma framgång kommande säsong. Det började inte bra med tapp av tränare och ledande spelare men det har också kommit in spelare i klubben. Senaste nyförvärvet har det ryktats kring en tid och i dag är det klart att Christopher Fish byter VIK mot VIK, alltså Västerås mot Västervik.
— Vi får in en spelare med bra attityd och styrka till lagbygget. Med sin rutin från spel i HA kommer han att bli en viktig tillgång för Västervik i vinter, säger sportchefen i Västervik Tomas Lind till klubbens hemsida.

Christopher Fish har fyra säsonger i Hockeyallsvenskan med Mora och Västerås bakom sig. Han kommer därmed in med lite rutin i ett lag som sedan tidigare inte har så många matcher i Hockeyallsvenskan. Totalt har Fish 194 matcher och 65 poäng på den nivån.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL