TOPPBACKAR. Anton Strålman och Victor Hedman skänker Tre Kronor hopp inför VM.
VM 2017

Fotbollsnördarna som ger Tre Kronor guldhopp: ”Vi ska vinna sista matchen för säsongen”

De har kemi både på och utanför isen. I alla fall så länge det inte blir för mycket fokus på fotboll. Då kan det bli många pikar mellan polarna och lagkamraterna Victor Hedman och Anton Strålman. Hockeysverige.se satt sig ned med Tampa Bay Lightning-stjärnorna inför VM-starten för att prata om deras relation, den stundande turneringen i Köln – och rivaliteten när Manchester United och Liverpool drabbar samman.
– Man önskar att det var lite mer hetta, säger Strålman.

BROMMA (HOCKEYSVERIGE.SE)
Victor Hedman anslöt till Tampa Bay Lightning från Modo 2009. Anton Strålman kom dit från New York Rangers när hans kontrakt gick ut 2014. Sedan dess har de varit Tampas bästa backar. De första åren spelade de båda ihop i samma backpar, men under årets säsong har coachen Jon Cooper splittrat de båda svenskarna för att bättre sprida ut sina toppbackar i laguppställningen.

Hockeysverige.se träffade Hedman och Strålman inför avresan till Köln och passade på att fråga om dom minns första matchen som dom spelade tillsammans.
– Minns vi den? Det måste ha varit ett helvete, säger Victor Hedman med ett leende varpå Strålman fyller i:
– Det matchen gick ju bra, och du avgjorde väl första matchen?
Hedman:
– Ja, det stämmer. Vi mötte Florida och vann med 3-2 i sudden. Sedan blev jag skadad efter fem eller sex matcher.

Fanns det redan då någon kemi mellan er ute på isen eller hur kändes det inledningsvis?
– Jag var framför allt väldigt spänd och förväntansfull att få spela ihop med en svensk back. Det skulle bli första gången, säger Strålman och fortsätter:
– Fram till dess hade jag bara haft några byten tillsammans med Tim Erixon i Rangers så jag såg väldigt mycket fram emot att få spela med en svensk.
Hedman:
– Vi snackade lite med varandra på sommaren innan du sajnade.
Strålman:
– Ja, jag kollade upp lite där med dig innan jag skrev på. Sedan hade jag spelat med Victors bror Oscar lite i juniorlandslaget. Det fungerade bra så då borde det fungera bra med lillebror också.

Hade Oscar och lillebror Victor samma spelstil?
– Nej, inte riktigt. Oscar är lite mer av en defensivspecialist.


Foto: Bildbyrån

”JAG HAR FYRA BARN NU”

Duon spelade ihop i World Cup i höstas och kommer antagligen att spela i samma backpar under även VM. Detta trots att dom båda tycker att dom har ungefär samma egenskaper på isen.
Hedman:
– Vi har ungefär samma stuk i spelet. Vi kan båda bidra offensivt, spela bra defensivt, följa med upp i anfallen och vi läser av varandra bra. Det är också anledningen till att det fungerat så pass bra när vi lirat ihop, att vi har spelsinnet och kan läsa av situationer samtidigt som vi båda är tvåvägsbackar.
– Vi läser hockey ganska lika, kompletterar varandra, vet vart vi har varandra på isen och i egen zon. Sedan snackar vi ganska mycket mellan bytena, men även på isen.

Victor, hur upplever du Anton som back?
– Han får allt att se så enkelt ut. I tuffa situationer i egen zon kommer han alltid ut med pucken. Dessutom är han, som sagt var, väldigt bra på att läsa spelet, har ett bra förstapass, är väldigt rörlig, bra på att täcka skott och gå runt försvararna i anfallszonen. En komplett back.

Anton, hur låter din beskrivning av Hedman som hockeyspelare?
– Victor är en spelare som har alla verktygen i sin verktygslåda. Han har en fantastisk rörlighet trots sin storlek och även ett fantastiskt huvud som ser spelet framför allt när han går med i offensiven. Det har varit kul att se honom eftersom han har var riktigt, riktigt bra.
– Defensivt är han stabil. Victor är en stabil liten pojk och som du ser så är han ju dubbelt så stor som jag är (skratt). Det är kul att ha fått se under dom här tre säsongerna hur han har utvecklats.

Hur tajta är ni båda vid sidan av isen?
Hedman:
– Vi har ju lite olika liv med familjesituationen och så vidare.

Just det, du Anton samlar på barn?
– Ja, precis (skratt). Jag har fyra barn nu och där försvinner det mesta av min tid. Samtidigt delar vi många intressen också. Bland annat är vi fotbollsidioter båda två. Victor är ett United-fan och jag håller på Liverpool. Det brukar bli frukost på någon av våra hotellrum när det är match på gång.
Hedman:
– När du väl är hemma under en säsong vill du verkligen vara hemma och vara med familjen. Jag tror inte att man umgås med någon alls i stort sett då. När vi hänger är mer då vi är ute på ”roaden”.

Du är United-fan, hur känns det då när Zlatan Ibrahimovic är skadad och blir borta en längre tid, Victor?
– Det var inte så kul att se. Det är ingen skada man unnar någon, men är det någon som kan komma tillbaka efter en sådan skada i den åldern han är i så är det han. Han slutar aldrig att förvåna. Dessutom är han vältränad och i bra form.

Vilka vann senast mellan Manchester United och Liverpool?
– Två kryss, svarar båda i mun på varandra.

Så det har varit ganska lugnt mellan er den här säsongen?
Strålman:
– Ja, ganska lugnt. Det har varit två riktiga tråkmatcher. Man önskade att det fanns lite mer hjärta och lokala spelare, men det har varken Liverpool eller United. Då försvinner den här hettan kring derbyna.
Hedman:
– United har en spelare från Manchester och det är (Marcus) Rashford, men annars är det inte så mycket mer.
Strålman:
– Liverpool har ganska många engelska spelare, men ingen från Liverpool, säger Strålman med en bister min.


Foto: Bildbyrån/Joel Marklund

”VI VILL INTE FÖRLORA NÄR VI SPELAR”

Innan det här drar iväg till en fotbollsintervju stoppar vi upp och pratar lite VM innan planet mot Tyskland ska lyfta.
– Okej, fotbolls-VM? skrattar de två backarna från Tampa.

Jag tänkte närmast på era tankar kring den här resan till hockey-VM i Köln.
Strålman:
– Jag ser väldigt mycket fram emot det här. Vi har en bra grupp med spelare och ledare. Nu handlar det bara om att få ihop det på isen. Vi har ett bra lag på pappret, men ytterst handlar det om vad vi gör där ute. Jag tycker att vi har väldigt bra förutsättningar så det ska bli väldigt spännande.
Hedman:
– När vi missade slutspelet med Tampa kändes det väldigt intressant att komma hit. Jag har hört på flera andra att dom varit sugna på att komma hit och spela så jag förstod att vi skulle få ihop ett bra gäng. Jag tror att det är viktigt då vi ska vara tillsammans under en så pass lång tid att det är ett bra gäng med grabbar och att man trivs ihop. Samtidigt är det som Anton sa, vi kan ha världens bästa lag, men det gäller att få ihop det på isen också.
– Vi har sett nu efteråt att det var bra att vi fått den här veckan att spela ihop oss och jag tycker att det blev bättre och bättre ju längre det gick. Det ska bli jävligt kul när det drar igång.

Oroar det er något inför VM att det varit lite svajiga resultat på träningsmatcherna?
– Oroliga är vi inte, men vi vill inte förlora när vi spelar, säger Hedman med en allvarsam blick och fortsätter:
– Resultatmässigt var det inte perfekt någonstans, men jag tror, som jag sa, att det var bra att vi fick spela ihop och få ringrosten ur kroppen. Vi har tränat på bra och kört hårt. Efter det fick vi två dagar att vila upp oss på, så det finns inga ursäkter längre.
Strålman:
– Man får ha lite i åtanke att vi är 15-16 stycken som precis har flugit hem och inte heller vana vid stor is. Det är faktiskt en ganska stor skillnad. Det kanske kan vara svårt för dom som inte spelat hockey att veta, men det är så att man läser linjerna i isen och det är också vad man går efter när man försvarar eller anfaller. När linjerna inte är som dom brukar så hamnar man på fel plats trots att man tror att man är rätt. Det tar lite tid att ställa om hjärnan.

Det är 16 NHL-spelare med och kanske det bästa laget på pappret sedan 2012 i Stockholm då Erik Karlsson, Henrik Zetterberg, Daniel Alfredsson och du själv var med Victor. Hur tänker ni kring det?
– Och det gick inte så bra. Det som gäller för oss är att vi inte slår oss för bröstet och väntar på att någon annan ska göra det. Det är viktigt att vi är ett kollektiv som gör det här tillsammans. Det är något som är bra hos oss svenskar, att det inte spelar någon roll om vi spelar fem minuter eller 20, vi accepterar ändå våra roller. Vi vill gå ut, känna stoltheten på bröstet och göra bra ifrån oss, säger Hedman och klappar kronorna på bröstet.
– Alla vet sina roller och man har varit ganska tydliga i ledarstaben vad som förväntas av mig, Anton och alla andra vad vi ska göra på isen.

Vilka får Sverige möta i finalen, för dit går ni väl?
Hedman:
– Ja, ja, det hoppas jag. Det skulle vara kul med Kanada. Egentligen spelar det ingen roll om vi får dom i semifinalen eller finalen, men vi ska vinna sista matchen för säsongen i alla fall.
Strålman:
– Eftersom det är på stor is så tror jag att det kommer bli något av dom europeiska lagen. Sedan får vi se vilka det blir.
Hedman:
– Tyskland?
Strålman:
– Ja, det skulle vara kul, haha…

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 04 februari
12:00 Linköping - HV 71 SDHL
15:00 Djurgården - Södertälje Hockeyallsvenskan
15:15 HV 71 - Malmö SHL
15:15 Skellefteå - Linköping SHL
15:15 Brynäs - Rögle SHL
15:15 Luleå - Oskarshamn SHL
15:30 AIK - Brynäs SDHL
16:30 SDE - Leksand SDHL
18:00 Växjö - Färjestad SHL
18:00 Örebro - Leksand SHL
18:00 Timrå - Frölunda SHL
18:00 Västerås - AIK Hockeyallsvenskan
19:45 Bern - Biel National League
21:00 Pacific Division - Central Division NHL
22:00 Atlantic Division - Metropolitan Division NHL
söndag 05 februari
15:00 Djurgården - HV 71 SDHL
15:00 Vita Hästen - Mora Hockeyallsvenskan
15:30 AIK - Leksand SDHL
16:30 SDE - Brynäs SDHL
tisdag 07 februari
01:00 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Philadelphia Flyers - New York Islanders NHL
01:30 New Jersey Devils - Vancouver Canucks NHL
01:30 New York Rangers - Calgary Flames NHL
02:30 Dallas Stars - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - Minnesota Wild NHL
19:00 Kristianstad - Västerås Hockeyallsvenskan
onsdag 08 februari
01:00 Tampa Bay Lightning - San Jose Sharks NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche NHL
01:30 New York Islanders - Seattle Kraken NHL
02:00 Nashville Predators - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks NHL
19:00 Tingsryd - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Almtuna Hockeyallsvenskan
torsdag 09 februari
02:00 New York Rangers - Vancouver Canucks NHL
02:30 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
19:00 Tjeckien - Sverige Beijer Hockey Games
20:15 Schweiz - Finland Beijer Hockey Games
fredag 10 februari
01:00 Philadelphia Flyers - Edmonton Oilers NHL
01:00 Florida Panthers - San Jose Sharks NHL
01:00 New Jersey Devils - Seattle Kraken NHL
01:00 Detroit Red Wings - Calgary Flames NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche NHL
01:30 New York Islanders - Vancouver Canucks NHL
02:00 Minnesota Wild - Vegas Golden Knights NHL
19:00 Västervik - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Kristianstad Hockeyallsvenskan
lördag 11 februari
01:00 Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 New York Rangers - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Wolves - Arizona Coyotes NHL
04:00 Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins NHL
12:00 Finland - Tjeckien Beijer Hockey Games
14:00 Tre Kronor Legends - Toronto Maple Leafs Legends Game for Börje
15:00 AIK - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
15:00 Almtuna - Västerås Hockeyallsvenskan
16:00 Sverige - Schweiz Beijer Hockey Games
18:00 Detroit Red Wings - Vancouver Canucks NHL
18:00 Vita Hästen - Djurgården Hockeyallsvenskan
18:30 Ottawa Senators - Edmonton Oilers NHL
18:30 Montreal Canadiens - New York Islanders NHL
18:30 Philadelphia Flyers - Nashville Predators NHL
18:30 Buffalo Sabres - Calgary Flames NHL
19:00 Dallas Stars - Tampa Bay Lightning NHL
21:30 Boston Bruins - Washington Capitals NHL
00:00 Florida Panthers - Colorado Avalanche NHL
söndag 12 februari
01:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
02:00 St Louis Blues - Arizona Coyotes NHL
02:00 Minnesota Wild - New Jersey Devils NHL
04:00 Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins NHL
12:00 Schweiz - Tjeckien Beijer Hockey Games
15:00 Södertälje - Tingsryd Hockeyallsvenskan
15:00 Östersund - Björklöven Hockeyallsvenskan
16:00 Sverige - Finland Beijer Hockey Games
18:30 Montreal Canadiens - Edmonton Oilers NHL
19:00 Philadelphia Flyers - Seattle Kraken NHL
19:30 Washington Capitals - San Jose Sharks NHL
21:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten