Simon Mattsson …
Nyheter

Karlskoga förlänger med forward: ”Finns stora uppsidor hos honom”

ANNONS

Karlskoga var en riktigt positiv överraskning i Hockeyallsvenskan den här säsongen. Efter att ha tippats långt ner i tabellen av somliga experter lyckades laget ta sig ända till direktkval till SHL där klubben dock förlorade mot Rögle. Forwarden Simon Mattsson hade sin poängmässigt bästa säsong i allsvenskan i karriären och var en av många spelare som överraskade under säsongen. Nu är det klart att han blir kvar i Karlskoga i ytterligare en säsong. Det meddelar klubben i dag.
— Simon växte ju längre säsongen gick och visade inte minst i slutspelet vilken skicklighet han besitter som ishockeyspelare. Vi är mycket glada att få jobba vidare med Simon och vi vet att det fortfarande finns stora uppsidor hos honom, säger klubbchefen Torsten Yngveson.

Mattsson kom till Bik Karlskoga inför säsongen och gjorde 31 poäng på 61 matcher.
— Jag känner mig väldigt förväntansfull inför kommande säsong, både vad vi som lag kan bygga vidare på och även vad jag personligen kan åstadkomma. Jag hade en fantastiskt rolig säsong, och vi har alla förutsättningar att göra kommande säsong lika rolig, om inte ännu roligare, säger Simon Mattsson i en kommentar till klubbens hemsida.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM