Mattias Nilsson, Daniel Bertov.
Timrå IK

Leksand presenterar värvning – och kontraktsförlängning

ANNONS

Mattias Nilsson återvänder till Leksand efter att ha lämnat klubben 2014. Backen har skrivit  på ett kontrakt över de kommande två säsongerna. Nu kommer han närmast från spel i Timrå.
– Under mina säsonger i Timrå har jag främst utvecklat mitt defensiva spel, vilket också var målet när jag kom hit. När Leksand hörde av sig och ville ha mig tillbaka var det ingen tvekan från min sida. Jag har alltid haft som mål att någon gång komma tillbaka till föreningen, så det här känns riktigt skoj, säger han i ett pressmeddelande.

– Mattias är en härlig kille som sprider glädje och lugn omkring sig. En bra tvåvägsback som spelar med stort hjärta och mod, säger sportrådets Mikael Karlberg.

Leksand meddelar också att Daniel Bertov är klar för en ny säsong i klubben. Han har spelat en dryg säsong i Leksand sedan tidigare.
– Jag trivs med mycket i Leksand. Föreningen är kanon, precis som fansen. Jag har också haft en jättebra dialog med Challe och Mackan, vår nya tränare, om hur upplägget ser ut för både lagets och min personliga utveckling. Det känns givetvis fortfarande tungt att det gick som det gick förra säsongen, men man har ändå hunnit smälta det lite och jag känner en rejäl revanschlust inför det som väntar. Jag är förväntansfull.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
14:20 Sverige - Tjeckien VM
18:20 Kanada - Schweiz VM
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL