Nyheter

Modo värvar från seriekonkurrenten

ANNONS

Michael Sundlöv har gjort sin första spelarvärvning som sportchef för Modo. Tidningen Allehanda avslöjade nämligen under dagen att Tingsrydsforwarden Johan Eriksson var på väg till klubben och något senare rapporterade MrMadhawk att han ska vara klar för Örnsköldsviksklubben. Under lunchen presenterades han av Modo.
— Johan Eriksson är en spelare jag följt under många år i Gävle där han sedan har tagit vägen via division ett. Den förra säsongen i HockeyAllsvenskan fick han utdelning i målskyttet då han är en duktig avslutare men även en smart spelare, säger sportchefen Micke Sundlöv i ett pressmeddelande.

Johan Eriksson tillhörde Brynäs organisation under samma tid som Sundlöv var där och han fick till och med göra en match i SHL för Brynäs. Sedan dess har han mest spenderat tid i division 1 där det blivit 94 poäng på 106 matcher på tre år innan han inför denna säsong fick chansen i Hockeyallsvenskan med Tingsryd.
– Jag tycker om att skapa ytor i det offensiva spelet och när målen började rulla in den förra säsongen gick naturligtvis även självförtroendet upp. Jag tycker om att göra mål och försöker vara en målskytt samtidigt som jag spelade med bra spelare som gjorde mig bättre, säger Johan Eriksson själv.

Modo har även skrivit nya kontrakt med Tommy Enström och Oscar Öhman.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
tisdag 07 maj
01:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM
lördag 11 maj
12:20 Frankrike - Kazakstan VM
12:20 Storbritannien - Kanada VM
16:20 Polen - Lettland VM
16:20 Österrike - Danmark VM
20:20 USA - Tyskland VM
20:20 Norge - Tjeckien VM