Roger Forsberg.
Timrå IK

Tränaren lämnar Timrå efter tre år

ANNONS

Efter tre år som huvudtränare för klubben skiljs nu Roger Forsberg och Timrå IK åt.
—   Vi har fört en dialog under våren och vi kände båda två att det var dags för en förändring, för vår del hos Timrå IK och han ville ha nya utmaningar så det var bäst för alla att gå vidare, säger sportchefen i Timrå Kent Norberg i ett pressmeddelande till klubbens hemsida.

Roger Forsberg kom in som huvudtränare i Timrå IK inför säsongen 2014/2015 från HV71, där han var huvudtränare för deras J20-lag. Han har på sina tre år lyft klubben från en nyligen nedflyttad klubb i botten av Hockeyallsvenskan till ett ungt och spännande lag som slogs i toppen. Nu skiljs dock Roger Forsberg och Timrå IK åt. Hans kontrakt går ut i sommar och Timrå och Forsberg har gemensamt beslutat sig för att inte förlänga det avtalet.
— Jag har haft tre härliga år hos Timrå IK och har trivts väldigt bra här. Jag och Kent har under dessa år haft en bra dialog med varandra och har väl båda två känt att det var dags att gå vidare. Det är dags för nya utmaningar helt enkelt. Jag vill tacka alla inblandade för min tid här, jag har trivts otroligt bra här och önskar er lycka till i framtiden, säger Roger Forsberg till klubben hemsida.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL