SHL

PowerPlay: ”För mig var det som att spela i NHL att spela i Djurgården”

ANNONS

PowerPlay gästas av djurgårdsikonen Christian ”Fimpen” Eklund. Han delar med sig av sköna anekdoter, diskuterar hur årets upplaga av Djurgården har presterat och filosoferar kring skillnaderna mellan synen på spel i SHL i dag jämfört med när han själv kom upp i ligan.
– Det har blivit devalverat att spela i SHL, säger han i programmet.

Han gjorde nio SHL-säsonger och ytterligare en i Hockeyallsvenskan med Djurgården och fick kultstatus bland fansen för sin uppoffrande spelstil. I dagens PowerPlay ser Christian ”Fimpen” Eklund tillbaka på sin karriär samtidigt som han analyserar årets upplaga av Djurgården och svarar på tittarfrågor. Bland annat en om lagkamraten som smorde in sin nakna kropp med en gul sörja – mitt framför fikabordet.

Hockeymagasinet PowerPlay är ett samarbete mellan Hockeysverige.se, Eliteprospects.com samt FanTV. Har du synpunkter, feedback eller vill vara med i PowerPlay-diskussionen? Häng med på sociala medier under hashtagen #FanTVPP.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL