Valtteri Filppula.
Tampa Bay

Finske veteranen ska ha vägrat en trejd till Toronto

ANNONS

Häromdagen blev Tampa Bays veteran Brian Boyle klar för Toronto. Men det kunde ha blivit fler spelare inblandade i affären. Det är TVA Sports Renaud Lavoie som på twitter uppger att Tampa Bay ville ha Valtteri Filppula som en del av en större affär.

Filppula har dock en klausul i sitt kontrakt som gör att han inte kan bli trejdad mot sin vilja, och den ska ha ha utnyttjat. 32-åringen har ryktats vara på väg bort från Tampa Bay under en lång tid, då han både har ett dyrt kontrakt (värt fem miljoner över nästa säsong) och kan ställa till problem för laget vid den stundande expansionsdraften.

Som det ser ut nå får Lightning svårt att bli av med finländaren, som gör en klart godkänd säsong med 34 poäng på 59 matcher.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL