Filip Lestan.
SHL

JVM-spelaren klar för ny klubb: ”Känns riktigt bra med laget inför avslutningen”

ANNONS

Han spelade JVM så sent som vid årsskiftet. Men på seniornivå har Filip Lestan haft det svårt att lossna. Nu gör han ett nytt försök i Hockeyettan och Sundsvall.

Filip Lestan spelade JVM för Slovakien vid årsskiftet. Efter turneringen meddelades det att han lämnade sin svenska klubb HV71, där han inte lyckades ta någon plats i klubbens a-lag. Nu har han gjort klart med spel för Sundsvall i Hockeyettan meddelar klubben på sin hemsida.
— Nu är transfermöjligheterna stängda och det känns riktigt bra med laget inför avslutningen av Allettan. Nu ska vi följa upp gårdagens spel, vinst 5-1 mot Huddinge och förbereda oss på bästa möjliga sätt inför framtida kval, säger sportchefen Stefan Lindqvist till hemsidan.

Filip Lestan har under säsongen representerat HV71:s J20-lag och HC Dalen i Hockeyettan, dit han var utlånad. Den storvuxne slovaken gjorde förra säsongen elva framträdanden i SHL för HV71, dock utan att göra några poäng.
Han har spelat två JVM för Slovakien och har på sina sammanlagda tio matcher gjort två mål.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL