KEC Die Haie vs. Schwenningen Eishockey DEL Deutsche Eishockey Liga links: Gustaf Wesslau (KEC) 25.10.2015 …
Tyska ligan

Wesslau storspelade mot Eisbären Berlin – tillhör toppen av målvaktsligan

ANNONS

Gustaf Wesslau fortsätter att övertyga i den tyska ligan. I dagens möte mellan Kölner Haie och Eisbären Berlin såg 32-åringen, som bland annat har ett förflutet i HV71 och Djurgården, att stänga igen butiken helt när Kölner Haie segrade med 2-0. Svensken stoppade totalt 29 skott.

Det var Wesslaus femte nollan den här säsongen. Just nu står han på en räddningsprocent på 93,2 – vilket ger honom en förstaplats i DEL:s målvaktsliga. Dessutom toppar han snittet gällande insläppta mål per match på 1,82.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL