SÖKER EFTER GNISTAN. Anders Eldebrink vill inte sitta och uggla, han vill tända en eld under sina spelare.
SHL

”Synd att inte egna Röglespelare vill komma hit och hjälpa Rögle”

Elva raka förluster och dödssist i SHL. Rögle BK har varit en av säsongens stora besvikelser. Coachen Anders Eldebrink försöker hitta vägar att ta död på den tunga sviten, men är samtidigt besviken över att inte fler egna produkter vill stötta klubben.
– Jag tycker att det är synd att inte egna Röglespelare vill komma hit och hjälpa Rögle att ta steget uppåt. Jag spelade själv bara i en svensk klubb, men jag kanske är gammalmodig i det där, säger Eldebrink till hockeysverige.se.

Att Rögle går det man kallar kräftgång är ingen överdrift. Just nu har laget elva raka förluster och ligger laget sist i tabellen med åtta poäng upp till nästjumbon Leksand. I den senaste omgången tappade dessutom ängelholmarna en ganska klar 3–1-ledning mot Växjö till förlust med 3–4.

En av anledningarna till att Rögle inte gått som många att hoppats på stavas skador. Dessa har radats upp under säsongen vilket också inneburit att man har fått plocka in spelare både utifrån och underifrån. Anders Eldebrink är huvudtränare i Rögle. Hockeysverige.se bad honom sammanfatta årets säsong.
– Jag tycker att vi började bra och hade ett par vinster. Efter det att vi torskade mot Malmö i fjärde matchen gick vi ner oss lite, torskade två matcher mor Karlskrona och blev lite frustrerade. Efter det kom det skador samtidigt som vi släppte in ganska mycket mål i början. Vi gjorde faktiskt också ganska mycket mål. Senare under säsongen har vi släppt in mindre mål, men samtidigt gjort färre mål, säger Eldebrink och fortsätter:
– Det är i och för sig inte så konstigt eftersom vi har tre av våra bästa målskyttar borta, ”Sillen” (Patrick Cehlin), (Sebastian) Wännström och (Daniel) Widing. Vi fick mycket skador under oktober och november och folk ska veta att vi har haft i snitt sex eller sju spelare borta i varje match. Det har gjort att det blivit instabilt i kedjor och vi har inte hittat någon harmoni där. Vi har försökt byta för att hitta kedjor som fungerar.
– Nu hade vi en kedja som fungerade bra redan förra säsongen med Ludvig Rensfeldt, Christopher Liljewall och Cehlin. Sedan gick Cehlin sönder…

Finns det någon analys över varför ni fått alla dessa skador under säsongen?
– Vi har tränat hårdare den här säsongen. Jag vill träna hårt med laget så vi utvecklas. Jag tycker att vi ska ha höga krav på spelarna och framför allt lära dom att tåla höga krav.
– Ibland kan det vara negativt för spelarna att man har höga krav på dom. Det kanske är så att man har för höga krav på spelarna jämfört med vad dom klarar av. Jag tror ändå att ska Rögle ta sig någonstans så måste vi också kunna ha högre krav på spelare, ledare och alla runt i organisationen så vi kan ta nästa steg. Men ibland får man ta ett steg tillbaka som tränare när man ser att det inte går att ha dom här höga kraven.

Hur har snacket mellan dig och sportchefen, Anders ”Masken” Carlsson gått kring att förändra truppen då skador trillat in en efter en?
– ”Masken” jobbar så hårt han kan och situationen är inte så enkel. Vi har kanske inte samma ekonomi som vissa andra lag. Vi ligger ganska långt ner i näringskedjan. Det är lättare för Skellefteå, Växjö eller Frölunda att ringa en spelare och be honom komma dit eftersom dom är ett topplag, kommer gå till slutspel och har chans att vinna.
– Jag tycker att det är synd att inte egna Röglespelare vill komma hit och hjälpa Rögle att ta steget uppåt. Jag spelade själv bara i en svensk klubb, men jag kanske är gammalmodig i det där. Själv satte jag en stor ära att få vinna i min hemklubb och hålla i pokalen. Visserligen fick jag vinna tre gånger i Schweiz med Kloten, men det är ändå något speciellt att få vinna med min klubb som jag växt upp i och mina polare, Conny Jansson, ”Glenna” (Johansson) och alla dom här.
– Ska vi ta ett steg så måste vi få in lite kvalitétspelare, så är det. Nu har vi ändå det i truppen och hade vi haft alla spelare med hela säsongen är jag övertygad om att vi hade haft 15-20 poäng till.


Eldebrink och Ross. Foto: Bildbyrån/Mathilda Ahlberg 

”FÖRSÖKA TA DEN MED NÄBBAR OCH KLOR”

En av förändringarna Rögle gjort i spelartruppen är att plocka in tidigare NHL-målvakten Anders Lindbäck och i stället låta Lars Volden lämna klubben. 
– Anders är en bra målvakt, det vet alla. Han är ju med i landslaget och det är inte för inte som han är med där. Dessutom känner han ”Masken” Anders sedan tidigare.
– Lasse och Oscar (Dansk) är också två bra målvakter, men vi ville ha en toppmålvakt till. Han har ju spelat i NHL, så att vi vet att vi har bra målvakter om det blir ”worst case” och vi går till kval eller om vi ska ta oss uppåt i tabellen.
– Vi är inte i kval ännu och så länge vi har chansen kommer vi försöka ta den med näbbar och klor. När jag tog över AIK vann vi sju raka matcher och redde upp det. Så jag vet att det går även fast man är tilltufsade i självförtroendet. Samtidigt fick vi då in alla spelare som hade varit skadade. Det gav oss en boost.

Rögle valde även att byta ut assisterande tränarduon Magnus Bogren och Mikael Gath mot Patrik Ross och Roger Hansson.
– Jag var inte med i det beslutet utan det togs av sportkommittén. Personligen har jag jobbat bra med alla fyra. Patrik och Roger som har kommit in känner jag sedan tidigare. Patrik har jag spelat med och Roger har jag träffat mer eller mindre varje dag sedan jag började jobba här.
– Micke, jag och Magnus gjorde ett jättebra jobb tillsammans förra säsongen, men jag antar att ledningen ville ha in lite ny energi i gruppen och därför gjorde det här bytet.

Känner du själv att det har kommit in ny energi?
– Ja, men samtidigt tycker jag att Micke och Magnus också hade en bra energi. Framför allt är det jag som högsta ansvarig som måste komma in med energi varje dag, vilket jag också försöker med. Jag tycker att jag har jobbat bra ihop med allihopa och vi har bara en målsättning och det är att hålla oss kvar.

Är du själv orolig för ditt jobb?
– Nej, det är jag för gammal för. Jag tycket att det är jäkligt kul att hålla på med hockey och det är också därför som jag fortfarande håller på. Jag skulle kunna lägga av också om jag hade velat det. Men jag har inte så jag kan leva på hockeyn som nutidens spelare kan göra. Jag kan kanske klara mig några år, men jag måste fortsätta jobba och jag, som sagt var, gillar att jobba med hockey.
– Samtidigt är det en utmaning som äldre (Eldebrink är 56 år) att jobba med nittiotalister och 00-orna som kommer. 

Du är ju en duktig snickare också…
– Ja, det är jag, skrattar Anders Eldebrink och fortsätter:
– Jag ser det som en utmaning för killar som jag, ”Walle” (Mats Waltin), (Roger) Melin, ”Perra” (Johnsson) och några till som är lite äldre. Det här är faktiskt ganska kul.
– Jag gillar ju killarna och jag försöker få dom att dela med sig av sina värderingar. Samtidigt måste jag ta ett steg tillbaka från mina värderingar och fundera över hur dom tänker. Det är trots allt annorlunda idag.
– Jag har ändå varit med på elitnivå under 70-talet, 80-talet, 90-talet och 2000-talet, alltså jag har varit med under många årtionden och sett hur det utvecklats. Det är kul att ha med sig det i bagaget och jämföra lite. Men jag måste också som ledare, inte göra avkall på mina värderingar, men ändra sättet att fronta människor.

Hur mycket tittar du själv på tabellen?
– Jag vet ungefär hur det ser ut, men inte tittar jag speciellt mycket på det där. Vi vet att det blir tufft att klara oss från kvalspel, men så länge vi har chans kommer vi kriga för att klara det. Är det så att vi inte klarar det så ska vi klara oss kvar via kval. Vi ska greja det och sedan ha en omstart nästa säsong.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 25 januari
19:00 Brynäs - Modo SDHL
19:00 Kristianstad - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 SDE - HV 71 SDHL
torsdag 26 januari
01:00 Toronto Maple Leafs - New York Rangers NHL
01:00 Ottawa Senators - New York Islanders NHL
02:30 Dallas Stars - Carolina Hurricanes NHL
03:30 Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets NHL
04:00 Seattle Kraken - Vancouver Canucks NHL
18:00 Leksand - Modo SDHL
19:00 HV 71 - Leksand SHL
19:00 Luleå - Rögle SHL
19:00 Skellefteå - Frölunda SHL
19:00 Örebro - Oskarshamn SHL
19:00 Malmö - Färjestad SHL
19:00 Linköping - Växjö SHL
19:00 Brynäs - Timrå SHL
fredag 27 januari
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Boston Bruins NHL
01:00 Washington Capitals - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Minnesota Wild - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - New Jersey Devils NHL
02:00 Winnipeg Jets - Buffalo Sabres NHL
03:00 Colorado Avalanche - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - St Louis Blues NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
18:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:30 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
lördag 28 januari
01:00 Carolina Hurricanes - San Jose Sharks NHL
01:00 Florida Panthers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators NHL
01:00 New York Islanders - Detroit Red Wings NHL
02:30 Dallas Stars - New Jersey Devils NHL
04:00 Seattle Kraken - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets NHL
15:15 Malmö - Brynäs SHL
15:15 Timrå - Linköping SHL
15:15 HV 71 - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Rögle SHL
18:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 Södertälje - AIK Hockeyallsvenskan
18:00 Leksand - Örebro SHL
18:00 Oskarshamn - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 HV 71 - AIK SDHL
19:45 Davos - Zug National League
21:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
söndag 29 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL
01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens NHL
01:00 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Minnesota Wild - Buffalo Sabres NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Seattle Kraken - Columbus Blue Jackets NHL
04:30 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes NHL
14:40 Leksand - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Björklöven Hockeyallsvenskan
15:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - SDE SDHL
18:00 Östersund - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Modo - Västerås Hockeyallsvenskan
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
23:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals NHL
måndag 30 januari
19:00 Linköping - Djurgården SDHL
19:00 Brynäs - Luleå SDHL
tisdag 31 januari
02:00 Winnipeg Jets - St Louis Blues NHL
19:00 Rögle - Leksand SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Oskarshamn - Frölunda SHL
19:00 Linköping - Färjestad SHL
19:00 Växjö - Örebro SHL
19:00 Brynäs - Skellefteå SHL
onsdag 01 februari
01:00 Montreal Canadiens - Ottawa Senators NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Washington Capitals NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings NHL
18:00 Luleå - Modo SDHL
19:00 Södertälje - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
torsdag 02 februari
01:30 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:30 Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes NHL
19:00 Timrå - HV 71 SHL
19:00 Färjestad - Brynäs SHL
19:00 Örebro - Frölunda SHL
19:00 Leksand - Rögle SHL
19:00 Malmö - Växjö SHL
19:00 Luleå - Linköping SHL
19:00 Skellefteå - Oskarshamn SHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten