IK Pantern fick jubla ikväll igen.
Västerviks IK

Timrå vann – då fick Pantern finalhäng

ANNONS

HockeyAllsvenskans ‘fula ankunge’ är på väg mot något stort. Förra säsongen var det Tingsryd som skrällde sig till en finalplats, och kanske kan Pantern vara på väg mot något liknande.

Det är visserligen åtta poäng upp till Karlskoga som innehar den andra finalplatsen, men skåningarna tog åtminstone in tre poäng bara i kväll. Pantern besegrade nämligen Södertälje med 2-0 sedan Mattias Persson och Martin Janohls gjort mål. Timrå besegrade samtidigt Bik Karlskoga med 4-2, och såg till att göra finalkampen något mer spännande i alla fall.

Timrå har tio poäng upp till Karlskoga i och med segern i kväll, och knep i alla fall det sista halmstrået. Andreas Molinder blev oväntat tvåmålskytt i Timrås 4-2-vinst. Jonathan Dahlén sköt sitt sjuttonde mål för säsongen.

Däremot gick nog tåget för Tingsryd i kväll. Man föll med 1-0 mot Västervik sedan Fredric Andersson avgjort med halva tredje perioden kvar att spela. De båda lagen är femma respektive sexa, med tolv poäng upp till Karlskoga.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL