Elias Pettersson, Jens Lööke och Jonathan Dahlén finns alla med på isen för Timrå ikväll.
Timrå IK

Timrås JVM-forwards tillbaka mot SSK

ANNONS

Junior-VM blev inte den klang- och jubelföreställning som många hoppades på. Nu är det tillbaka till vardagen igen och gladast för det är nog Timrås tränare Roger Forsberg. Från hans Timrå fanns Jonathan Dahlén, Elias Pettersson och Jens Lööke med i JVM-laget.

Nu meddelar Roger Forsberg hockeysverige.se att samtliga Timrås JVM-forwards kommer att spela i kvällens match hemma mot Södertälje. Lägg därtill att Timrå har lånat jättetalangen Timothy Liljegren från Rögle och att man sedan tidigare har Brynäs Jesper Boqvist i truppen.

Elias Pettersson har på 27 matcher svarat för tolv mål och totalt 27 poäng, Jonathan Dahlén 27 matcher, tolv mål och totalt 21 poäng, Jens Lööke 27 matcher, tre mål och totalt nio poäng och Jesper Boqvist 18 matcher, tre mål och totalt 12 poäng.

Den här artikeln handlar om: