Cecilia Östberg
Nyheter

Landslagsspelare till Färjestad: ”Ytterligare en dimension”

ANNONS

Hon har haft ett uppehåll från hockeyn då hon blivit mamma. Nu är hon tillbaka – i division ett.

Cecilia Östberg, 25, har gjort 112 landskamper för Sverige och i SDHL (Riksserien) har hon stått för över 200 poäng i Leksandströjan. Efter ett uppehåll för att hon blivit mamma är hon nu tillbaka på isen. Denna gång i Färjestad.
— En spelare av hennes kaliber och med hennes rutin är också ovärderlig att ha i laget både på och vid sidan av isen. Hon kommer dessutom med sin teknik och målfarlighet att ge ytterligare en dimension till Färjestads anfallsspel, säger lagledaren Lars-Göran Sundgren till klubbens hemsida.

Debuten för Östberg sker den 8 januari när Färjestad tar emot Sandviken på hemmaplan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL