971001 Kevin Stevens, New York Rangers © BildbyrŒn – © 10 …
Nyheter

Dubbla Stanley Cup-mästaren fast för droghandel

ANNONS

Han vann Stanley Cup två gånger i början på 90-talet. Men efter karriären har det inte gått spikrakt för Kevin Stevens som tidigare straffats för prostitutins- och drogbrott. Nu är det dags igen.

Kevin Stevens spelade 16 säsonger i NHL, vann Stanley Cup två gånger om med Pittsburgh och har gjort över 700 poäng i världens bästa liga. Men slutet av hans karrär kantades av avstängningar och domar för prostitutions- och drogbrott.
Nu rapporterar USA Today (Som hämtar uppgifterna från Boston Globe) att 51-åringen ånyo åkt fast. Denna gång för droghandel.

Stevens ska tillsammans med en kumpan ha varit inblandad i affärer som syftade till att sälja smärtstillande läkemedel över delstatsgränserna. Stevens var ansvarig för 175 tabletter som innehåller 30 mg vardera av ämnet oxikodon och han har erkänt sig skyldig till brottet. Vad straffet blir framgår inte.

Kevin Stevens spelade i NHL för Pittsburgh, Boston, Los Angeles, New York Rangers och Philadelphia. Amerikanen spelade även tre VM och ett OS för USA under karriären som avslutades 2002.

 

 

Den här artikeln handlar om: