151213 Vita HŠstens Joachim Nermark och mŒlvakt Linus Sšderstršm jublar efter ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och HC Vita HŠsten den 13 december 2015 i Stockholm. Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRN / Cop 189 …
Nyheter

Allsvenska lagets VD hoppar av sitt uppdrag: ”Jag känner att det är läge för mig att gå vidare i min karriär”

ANNONS

Efter fyra år i föreningen väljer nu Fredrik Jensen, 41, att kliva av sin tjänst som VD och klubbdirektör i Vita Hästen.
— Det har varit en fantastisk resa med Vita Hästen de senaste åren, säger han i ett pressmeddelande från klubben.

2012 hoppade Fredrik Jensen på sitt arbete för klubben som då låg i Hockeyettan. Nu är han inne på sin femte säsong men känner att nya utmaningar behövs och därför lämnar han sin post efter den 31 januari.
— Det har varit tuffa, men roliga och lärorika år. Jag känner att det är läge för mig att gå vidare i min karriär och låta någon annan ta över. Jag har därför idag sagt upp mig från min tjänst och ser fram emot nya utmaningar.

Fram tills en ersättare för Jensen har utsetts träder Yvonne Anglesjö, som är föreningsstyrelsens ordförande, in som interimistisk klubbchef.
— Fredrik Jensen har gjort en viktig insats över tid för Vita Hästen; när han tillsattes var klubben ett sargat mittenlag i Division 1 med begränsad framtidstro. Idag är man etablerad i Hockeyallsvenskan och man har under Fredriks ledning tillskapat en plattform för fortsatt utveckling. Fredrik ska ha ett stort tack för idogt och slitsamt arbete med begränsade resurser under flera år, kommenterar hon i pressmeddelandet.

Jensen_500

Fredrik Jensen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM