skates against the New Jersey Devils at the Prudential Center on January 21, 2016 in Newark, New Jersey. The Devils defeated the Senators 6-3. …
Nyheter

Veteranens svar på tal – sköt ett hattrick: ”Mina senaste matcher var inte bra”

ANNONS

Efter en mållös start på säsongen hade det börjat höjas röster kring Mike Cammalleris framtid i New Jersey Devils, och att det kanske var dags för coachen John Hynes att peta veteranen. Den tidigare så skickliga målskytten, som satte 27 fullträffar så sent som säsongen 2014/2015, gav i natt ett rejält svar på tal till belackarna.

Efter en mållös förstaperiod i matchen mot Carolina, började 34-åringen show i mittakten. Han satte 1-0 efter drygt fyra minuter, 2-0 kom bara tre minuter senare – och i mitten av den tredje fullbordades Cammalleris hattrick. Noll mål på 28 perioder följdes upp av tre inom loppet av en dryg period.

Trots veteranens stora show var han timid och ödmjuk när han mötte media efter matchen, som slutade med en 4-1-vinst för New Jersey.
– Jag tycker inte mina senaste matcher har varit så bra. Några av oss i laget behövde göra något för att hjälpa oss att vinna, och det syns inte alltid i poängkolumnen. Kolla på en sån som Palmieri, hur han kämpar, täcker skott och tacklar i kväll.
– Vi vill, allihopa, känna oss produktiva och hjälpa laget att vinna, fortsätter han.

Eddie Läck var den som tvingades släppa in de fyra målen i matchen. Han har haft en tung start på säsongen, med blott en vinst på sina fyra första matcher. Dessutom har han en räddningsprocent på 85,6, och släpper in närmare 3,9 mål i snitt per match. Det har blivit 15 insläppta mål på de fyra matcherna.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
14:20 Sverige - Tjeckien VM
18:20 Kanada - Schweiz VM
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL