Byron Ritchie
Nyheter

Modoveteranens fula pungslag satte laget i skiten

Modos veterancenter Byron Ritchie visade sig definitivt inte från sin bästa sida när laget mötte Vita Hästen på bortaplan.
I slutet av första perioden, framför det egna målet, skickade han iväg en minst sagt ful spearing Rickard Palmberg, som renderade i ett matchstraff och som grädde på det berömda moset även innebar 1-0 för Hästen i slutsekunden av perioden i det efterföljande numerära överläget.

Modo lyckades jobba sig tillbaka in i matchen till slut. Lagets stora målskytt, Patrik Karlkvist, kvitterade i mitten av tredje perioden med sitt sjunde mål för säsongen. Men det var ändå Hästen som fick sista ordet. Med 15 sekunder kvar att spela avgjorde – så klart – Rickard Palmberg med sitt 2-1-mål.