Scott Hartnell.
Nyheter

Hartnell kan vara på väg bort från Columbus

ANNONS

Scott Hartnell har gjort två säsonger i Columbus Blue Jackets, sedan han trejdades till klubben från Philadelphia Flyers. Nu kan ytterligare ett klubbyte vara nära till hands för den 34-årige kanadensaren.

Det är Sportsnets Elliotte Friedman som uppger att saker håller på att röra på sig kring Hartnell. Forwarden har en no move-klausul i sitt kontrakt, men ska vara beredd att ge upp den för vissa klubbar. Varken klubbens GM Jarmo Kekäläinen eller Hartnells agent Matt Oates ville kommentera uppgifterna, men listan över vilka lag han är redo att ge upp sin klausul för sägs vara hyfsat lång.

Hartnell har tre år kvar på sitt kontrakt med 4,75 miljoner dollar i lönetaksträff. Just längden på kontraktet kan vara en faktor som avskräcker eventuella trejdpartners, enligt Friedman.

Den här artikeln handlar om: