Simon Olsson
Nyheter

Simon Olssons flyttar utomlands igen

ANNONS

Simon Olsson har tidigare berättat att han ville utomlands och nämnde då att schweiziska andraligan vore drömmen, men att det var svårt att få till något där.
Nu är det klart att det blir en utlandsflytt och att den går till en andraliga – men att det blir den tyska.

Kaufbeuren, bottenlag i DEL2 de två senaste säsongerna, meddelade på tisdagen att man skrivit kontrakt med svensken som sköt elva mål och 19 assist på 46 matcher för Asplöven i sin återkomst till HockeyAllsvenskan den senaste säsongen.

26-åringen har tidigare spelat utomlands i USA, Kanada och Norge och blir inte ensam svensk i den tyska andraligan. Mattias Beck och Joel Johansson, som spelade för Riessersee och Bad Nauheim förra säsongen, är båda klara för spel i ligan även nästa säsong. Även den tidigare Brynäsbacken Marcus Götz återvänder till ligan efter en säsong i brittiska Braehead. Han kommer att spela i Bad Nauheim.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL