Olli Määttä
Pittsburgh

Nyckelbacken skadad – då kan finländaren få chansen igen

ANNONS

Trevor Daley kunde bara spela några byten innan han tvingades utgå i nattens match mellan Pittsburgh och Tampa Bay. Daley, som gjort smärre succé sedan han trejdades från Chicago under säsongen, fick en skada på underkroppen efter att han har fått en smäll.

Nu uppges han missa nästa match, den femte i serien. Då kan Olli Määttä få chansen igen. Den finske talangen har kämpat sig tillbaka från mängder av motgångar, men sedan han åkte på en hjärnskakning i serien mot Washington har han inte kommit tillbaka på sin tidigare nivå.

Han fick spela ett par matcher sedan han kom tillbaka från smällen, men gjorde mängder med misstag och har de två senaste matcherna petats. Trevor Daley har spelat näst mest av backarna i Pittsburgh, endast slagen av Kris Letang, och nu återstår det att se om Määttä kan komma tillbaka till sin tidigare nivå.

Olli Määttä har spelat nio matcher i slutspelet, och noterat en assistpoäng.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL