San José

VIDEO: Tack gode gud för visiret – stoppar Shea Webers slagskott

ANNONS

Marc-Edouard Vlásic lär inte fundera på att ta av sig visiret. Inte efter nattens andra konferenssemifinal mot Nashville Predators. San José Sharks skicklige back kan nämligen tacka sin lyckliga stjärna – och framför allt sitt visir – att han undkom en allvarliga skada i natt.

Vlásic stod nämligen i vägen för ett slagskott från självaste Shea Weber under ett boxplay. Den hårdskjutande Nashville-backens pärla kom mot Vlásic i huvudhöjd, men träffade alltså visiret i stället för någon oskyddad del av ansiktet.

San José vann matchen med 3–2 och har 2–0 i matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM