FÖRS BORT AV VAKTER. Mats Rosseli Olsen leds av Ullevi efter sitt ”inhopp” i fotbollsallsvenskan.
SHL

Frölundas guldforward sprang in på fotbollsplanen – bortförd av vakter

ANNONS

Frölundas guldfirande efter SM-guldet fick en besk eftersmak på onsdagskvällen. Under IFK Göteborgs möte med Malmö FF på Ullevi tog sig forwarden Mats Rosseli Olsen in på planen och blev omhändertagen av vakter.

I fjol var det sportchefen Henrik Evertssons knytnävsfajt med en supporter efter Växjös guld som dominerade spalterna. I år lär Mats Rosseli Olsen stjäla rubrikerna. Detta efter att Frölundas forward sprungit in på planen under IFK Göteborgs allsvenska möte med Malmö FF och sparkat in en boll i mål. Detta i en match som avbröts på grund av knallskott som kastades in mot planen.

Rosseli Olsen, som har ryktats vara aktuell för ett NHL-kontrakt med Colorado Avalanche, fördes ut från arenan av vakter efter incidenten, men hann ändå twittra om händelsen kort efteråt:

Från Frölundas håll har man däremot inte kommenterat händelsen. Till GT säger klubbens presschef Peter Kymmer att han inte vill göra det för stunden.

Incidenten med Rosseli Olsen skedde efter det att matchen avbrutits. Detta med cirka tio minuter kvar att spela sedan det kastats in knallskott i närheten av Malmös avbytarbänk. MFF-spelaren Tobias Sana, tidigare i IFK, höll på att värma upp när det smällde till. I ren ilska lyfte han upp en hörnflagga och kastade den mot publiken.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
tisdag 07 maj
01:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM
lördag 11 maj
12:20 Frankrike - Kazakstan VM
12:20 Storbritannien - Kanada VM
16:20 Polen - Lettland VM
16:20 Österrike - Danmark VM
20:20 USA - Tyskland VM
20:20 Norge - Tjeckien VM