SNART PÅ DUKEN? Det förefaller som om John Scott-historien kommer att filmatiseras.
Nyheter

John Scott bekräftar – nu blir hans historia film: ”Killen från ‘Goon’ skulle passa perfekt”

ANNONS

I natt gjorde John Scott sitt första mål för St. John’s IceCaps i AHL. Ett ännu viktigare mål kan han vara på väg att nå utanför isen. Nu är det nämligen klart att den osannolika historien om hans väg till NHL:s All-Star-match ska filmatiseras.
– Killen från ”Goon” (Seann William Scott) skulle passa perfekt att spela mig, säger Scott till PrimeSN590.

Från en ökänd slagskämpe till en hyllad All-Star Game-MVP. John Scotts resa från anonymitet till stjärnglans har varit en av NHL-säsongens stora feelgood-historier. Och trots att 33-åringen numera är begravd i AHL av Montréal Canadiens är det inte säkert att det sista kapitlet i historien är skriven.

Redan efter All-Star-matchen i Nashville ryktades det om att John Scott-sagan skulle bli filmatiserad. Nu bekräftar huvudpersonen själv att så blir fallet. I en radiointervju med PrimeSN590 berättar Scott att allt är på väg att falla på plats.
– Det var lustigt, för redan innan jag åkte till All-Star-matchen var det en författare som hörde av sig och sa att det nog skulle kunna bli en film av det här, berättar Scott i intervjun
– Sedan hände allt i Nashville och då ringde han igen och sa att det helt säkert skulle bli en film av det. Det var en hel del folk som hörde av sig och han var faktiskt en av dem som gjorde det tillsammans med ett filmbolag. Han har gjort ett starkt intryck på mig, så jag valde honom och förhoppningsvis blir det bra.

Scott har till och med ett önskemål om vem som ska spela honom i den potentiella filmen.
– Killen från ”Goon” (Seann William Scott) skulle passa perfekt, men han har ju redan haft den rollen så jag får leta någon annanstans, skrattar John Scott.

Efter All-Star-äventyret i Nashville åkte John Scott till Michigan där hans hustru förlöste tvillingar. Nu är han tillbaka i St. John’s IceCaps i AHL, där han i natt sköt säsongens första mål i 3-2-segern mot Syracuse Crunch. Ett mål som faktiskt kom i powerplay. All-Star-takterna sitter i…

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games