T.J. Galiardi.
SHL

Malmös stjärna åker hem till Nordamerika: ”Känns som säsongen är slut”

ANNONS

Malmös stjärnvärvning T.J. Galiardi har av allt att döma spelat sin sista match den här säsongen. I ett pressmeddelande skriver klubben att den NHL-meriterade centern kommer att bege sig hem för att rehabilitera den skada han drabbades av förra månaden.
— Det är synd det som har hänt, men så här är idrotten och skador är en del av sporten. Nu känner vi att det är bättre att han får åka hem och fortsätta rehabilitera sig från skadan på hemmaplan, säger sportchefen Patrik Sylvegård.

Galiardi, som har 321 NHL-matcher på sin CV, hann göra tre mål och 15 poäng på 29 SHL-matcher under sin sejour i Malmö Redhawks.
— Det är en besvikelse att jag inte kan spela, men skador är en del av hockeyn. Jag har försökt under de senaste veckorna, att komma tillbaka till spel. Med den skadan jag har så har det tyvärr inte varit möjligt och just nu känns det som att säsongen är slut, säger 27-åringen.

Om T.J, Galiardi mot förmodan hinner bli spelklar innan Malmös säsong är över kommer han att återvända till Sverige. Annars blir det nog inte fler matcher i klubben. Kontraktet löper ut efter den här säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM