Erica Udén Johansson.
SDHL

Damstjärnan som kämpar i motvind: ”Brukar vara runt 13 spelare på träningarna”

Hon är en av damlandslagets nyckelspelare och står för mer än en fjärdedel av alla mål som hennes Sundsvall gör i Riksserien. Ändå är Erica Udén Johansson en spelare som kämpar i motvind just nu.
– Det är mycket annat i livet som påverkar även om man försöker så att det inte ska göra det, att man tar bort det när man kommer till träning och match. Det blir ändå stressfaktorer, säger Udén Johansson till hockeysverige.se om sin situation i bottenlaget.

Sundsvall har inte bara en tuff uppförsbacke i Hockeyallsvenskan den här säsongen, även i damernas riksserie går det tungt. På 28 matcher har laget bara skrapat ihop tolv poäng och endast gjort 37 mål. Målmässigt är Sundsvall med det sämst i Riksserien. Ett minimalt glädjeämne i sammanhanget är att man så här långt har undvikit jumboplatsen i tabellen. Den har man med varm hand lämnat över till SDE Hockey.

En av spelarna som ska leda Sundsvall den här säsongen är landslagsforwarden Erica Udén Johansson, 26, som återvände hem till Sundsvall efter collegespel på Quinnipac.
– Hade jag fått stanna på college ett år till hade jag gärna gjort det, men den tiden var ju slut i och med att man bara får fyra år där.
– Jag flyttade hem till Sundsvall för att komma närmare tryggheten och familjen efter att ha varit ute på vift i bra många år. Nu var det dags att lära sig lite grann hur man ska bli vuxen, säger Erica Udén Johansson när hockeysverige.se får en pratstund med henne.

Tränare för Sundsvall är ingen mindre Ericas egen pappa, Lars Johansson. Men att tränas av sin far ser hon inte som något speciellt annorlunda än att tränas av någon annan.
– Klart att det ibland blir lite konstigt, men i och med att jag inte bor hemma längre så tänker jag inte så mycket på det utan det blir som vilken coach som helst. Sedan är jag van eftersom jag har haft honom som coach under nästan hela livet i olika lag.

Nu har du snart spelat en hel säsong med Sundsvall sedan du återvände från USA, har det blivit som du förväntade dig?
– Både ja och nej. Jag visste att det skulle bli en kämpig säsong med tanke på hur det har sett ut tidigare säsonger och att det inte kommit in så mycket nytt folk till laget.
– Samtidigt tycker jag att vi har gjort det bättre än vad jag ändå hade förväntat mig. Klart att man ändå vill ha mer.


Far och dotter Johansson. Foto: Bildbyrån/Johanna Lundberg

”DET HÄR ÄR LITE FRUSTRERANDE”

Själv är hon missnöjd med sin målproduktion framåt den här säsongen. Så här långt har det blivit tio mål, vilket ändå är mer än en fjärdedel av Sundsvalls alla mål.
– Att det bara blivit tio mål är jag lite besviken på. Jag har haft allt för många lägen som jag inte har gjort mål på. Det har väl varit lite si sådär med att sätta dit lägena den här säsongen.
– Ibland har det känts som att nu kommer det lossna, men när helgen kommer händer det ingenting fast jag har bra lägen. Det här är lite frustrerande.

Varför det blir så har Erica Udén Johansson inget bra svar på.
– Jag vet egentligen inte, men det kanske beror på att det är en ny tillvaro för mig. Bland annat letar jag jobb. Just nu vikarierar jag som lärare och har precis haft en mattelektion. Förra veckan startade jag dessutom en egen firma och håller på att, och har gjort så länge nu, roddar med det.
– Det är mycket annat i livet som påverkar även om man försöker så att det inte ska göra det, att man tar bort det när man kommer till träning och match. Det blir ändå stressfaktorer.

Du kommer från collegespel med fyra ganska jämna femmor, hur ser du att din roll på isen blir när du då kommer till Sundsvall och blir en spelare som måste prestera om det ska bli poäng för laget?
– Det blir ännu mer ansvar eftersom du på college blir lite mer av en i mängden. Alla är på en jämnare nivå. Här är det lite mer utspritt. Ska det hända lite mer så är det vi som spelar lite mer som ska få det att hända.
– Klart att det är frustrerande när man gått från college, vilket enligt mig är den bästa damligan, till att komma hit där vi knappt har spelare. Det är sjukt tråkigt.

Känner du och även Annie Svedin en extra press på att framför allt ni måste vara bra kväll efter kväll om Sundsvall ska vinna matcher?
– Ja, så har jag känt lite grann under säsongen, men jag har kommit fram till att när jag börjar känna så presterar jag ingenting och gör egentligen inget vettigt alls. Jag försöker slappna av och fokusera på mina detaljer så att det ska fungera för laget i varje byte.

Tror du att ditt landslagsspel hämmas av att du nästa enbart får spela defensivt i Sundsvall då ni ofta i matcherna blir ordentligt tillbakatryckta?
– Det är faktiskt en liten diskussion jag har haft med ”Boorken” (Leif Boork, förbundskapten). Jag tycker än så länge att det inte har påverkat mitt spel och jag presterar faktiskt bättre i landslaget än vad jag gjort i Sundsvall, skrattar Udén Johansson.
– Visst blir det mycket försvarsspel, men vi har ändå fått chanser att kontra eller kunna forechecka. På så vis har jag ändå fått den träningen. Sedan har vi chansen att träna med killarna här i Sundsvall om det är så att vi vill ha mer fart och mer folk på en träning. Så det finns lägen att förbättra det man vill här.

Har du tränat med killarna den här säsongen?
– Det har inte blivit så tack vare mitt schema här samtidigt som jag får dåligt samvete när vi är så få på träningarna, om jag nu ska välja en träning. Samtidigt måste man vara lite egoistisk ibland och tänka på sig själv.
– Jag har haft tankar på att göra det, men sedan har det inte riktigt blivit av. Jag funderar mer och mer på att ta några sådana träningar för att få upp lite fart, så det kanske blir innan nästa landslagsläger och turnering.


Foto: Bildbyrån/Nils Jakobsson

”SATSAR PÅ ATT TA MIG TILL NÄSTA OS”

Hur mycket folk är ni på träningarna?
– Vi brukar vara runt 13 spelare på träningarna. Då är det en del av dom som inte spelar matcherna utan bara är där och tränar.

Mycket talar för att Sundsvall får kvala för att hålla sig kvar i Riksserien. Hur det går för Sundsvall i kvalet styr hur Erica Udén Johanssons säsong 2016/17 kommer att se ut.
– Just nu har jag inte börja tänka på nästa säsong så jättemycket faktiskt. Vi får se hur den här säsongen går och om vi lyckas hålla oss kvar i Riksserien. Det är i Riksserien jag vill spela och skulle vi inte hålla oss kvar så får jag tänka om. Annars får jag höra hur snacket går här i Sundsvall efter säsongen.

En förutsättning för fortsatt landslagsspel är väl att du spelar i Riksserien?
– Ja, precis. I Riksserien kommer jag att spela. Sedan får vi se om vi håller oss kvar men jag får även höra hur snacket går här om det ska komma in nya spelare eller hur det ser ut.
– Jag trivs här i stan och har startat firma och så vidare, men jag måste också tänka på vad som är bäst för min hockeykarriär. Jag satsar på att ta mig till nästa OS också.

Vad är det för firma du startar upp?
– Det är lite baserat på det jag pluggade till i USA, motsvarade en fysioterapeut, men mer fokuserat på idrottsmänniskor. Den utbildningen finns inte här och jag fick den heller inte översatt till motsvarade här i Sverige.
– Då bestämde jag mig i stället för att starta eget. Det kommer bli lite halvt PT-träning, rehabilitering av skador och lite massagebehandlingar. Just nu vänder jag mig främst till allmänheten, men jag kommer även skicka ut till klubbarna här i Sundsvall. Då är det främst till ungdomslagen eftersom A-lagen oftast redan har sitt på det torra. Jag vill kunna hjälpa till så att ingens karriär ska behöva stoppas för att man rehabiliterat en skada lite taskigt, avslutar Erica Udén Johansson innan det är dags för nästa lektion på skolan där hon jobbar.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 19 mars
12:00 AIK - Frölunda SDHL
14:05 Luleå - Brynäs SDHL
14:05 Luleå - Brynäs SDHL
15:00 Frölunda - Färjestad SHL
15:00 Timrå - Örebro SHL
18:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
18:00 Buffalo Sabres - Boston Bruins NHL
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Minnesota Wild - Washington Capitals NHL
21:00 Vegas Golden Knights - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils NHL
00:00 New York Rangers - Nashville Predators NHL
00:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
måndag 20 mars
01:00 Anaheim Ducks - Vancouver Canucks NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Luleå SHL
00:00 Detroit Red Wings - Florida Panthers NHL
00:00 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators NHL
tisdag 21 mars
02:00 Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks NHL
02:30 Edmonton Oilers - San Jose Sharks NHL
03:30 Los Angeles Kings - Calgary Flames NHL
17:30 Tappara - KooKoo Liiga
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Örebro - Timrå SHL
19:30 Malmö - Brynäs SHL
20:00 Lugano - Servette National League
00:00 New York Rangers - Carolina Hurricanes NHL
00:00 Boston Bruins - Ottawa Senators NHL
00:00 Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 New Jersey Devils - Minnesota Wild NHL
00:00 Philadelphia Flyers - Florida Panthers NHL
00:00 Buffalo Sabres - Nashville Predators NHL
00:00 Washington Capitals - Columbus Blue Jackets NHL
00:30 New York Islanders - Toronto Maple Leafs NHL
onsdag 22 mars
01:00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes NHL
01:00 St Louis Blues - Detroit Red Wings NHL
01:30 Dallas Stars - Seattle Kraken NHL
03:00 Vancouver Canucks - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Anaheim Ducks - Calgary Flames NHL
17:30 Ilves - Ässät Liiga
17:30 KalPa - Pelicans Liiga
17:30 Lukko - IFK Helsingfors Liiga
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Luleå - Växjö SHL
19:00 Rögle - Skellefteå SHL
torsdag 23 mars
01:00 Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
19:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
23:30 Philadelphia Flyers - Minnesota Wild NHL
00:00 Boston Bruins - Montreal Canadiens NHL
00:00 Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
00:00 Washington Capitals - Chicago Blackhawks NHL
00:00 Detroit Red Wings - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
fredag 24 mars
01:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
02:00 Calgary Flames - Vegas Golden Knights NHL
02:00 Dallas Stars - Pittsburgh Penguins NHL
03:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Vancouver Canucks - San Jose Sharks NHL
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Växjö - Luleå SHL
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten