John Scott.
Nyheter

Ingen All-Star-match för Scott efter trejden: ”Ett sätt att lösa ligans problem”

ANNONS

Det verkar inte bli någon All-Star-match för John Scott efter trejden till Montréal Canadiens. Enligt TSN:s Bob McKenzie var både ligan och Arizona Coyotes måna om att han inte skulle spela – vilket kan ha lett till trejden.
– I mitt huvud var hans inkludering i trejden absolut arrangerad för att lösa All-Star-problemet för ligan, säger McKenzie i radioprogrammet TSN Drive. 

När slagskämpen John Scott röstades in som Pacific Divisions All-Star-kapten av supportrarna var det tydligt att varken ligan eller Arizona Coyotes var särskilt nöjda med det. Men nu verkar problemet ha ”löst sig självt”.

Efter gårdagens trejd som skickade Scott till Montréal Canadiens, som i sin tur genast skickade ned honom till AHL, menar TSN:s nestor Bob McKenzie att han med all sannolikhet inte kommer att delta i All-Star-matchen.
– Även om ligan skulle bestämma sig för att en spelare som spelar i farmarligan eller en  i Atlantic Division fortfarande kan vara kapten för Pacific Divisions All-Star-lag så kan jag inte se det hända av den enkla anledningen att jag tror att John Scott har fått nog nu, och att han nästan garanterat skulle tacka nej, säger McKenzie på TSN:s Insider Trading enligt Puck Daddy.

McKenzie menar att det var Arizona som desperat ville ha med Scott i trejden, och att All-Star-matchen kan vara en bakomliggande anledning.
– Jag kan berätta att Montréal Canadiens inte hade något intresse för att få honom i den här trejden över huvud taget. Arizona Coyotes ville att han skulle inkluderas. Ni kan dra era egna slutsatser från det.

Tidigare under dagen, när McKenzie gästade radioprogrammet TSN Drive, var han ytterligare ett snäpp tydligare med varför Scott blev en del av trejden mellan Montréal och Arizona.
– I mitt huvud var hans inkludering i trejden absolut arrangerad för att lösa All-Star-problemet för ligan, sa han då.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 29 april
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games